SIF OLTENIA:"Disponibilizăm acţionarilor şi investitorilor situaţiile financiare consolidate"

F.M.
Comunicate de presă /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Societatea de Invesţitii Financiare OLTENIA S.A. informează acţionarii şi investitorii că Raportul Consiliului de Administraţie şi Situaţiile financiare consolidate la data de 30.06.2018 - întocmite în conformitate cu prevederile legale - sunt disponibile spre consultare începând de astăzi, 28.09.2018, fie pe pagina societăţii www.sifolt.ro, fie la sediul S.I.F. OLTENIA S.A. din Craiova, strada Tufănele nr. 1. Menţionăm că Situaţiile financiare consolidate la data de 30.06.2018 nu sunt auditate de către auditorul financiar extern al societăţii.

De asemenea, SIF Oltenia informează investitorii că distribuirea dividendelor aferente exerciţiului finaciar 2017 va începe pe data de 24 octombrie 2018. Valoarea dividendului brut/acţiune este de 0,07 lei pentru o acţiune deţinută la data de înregistrare, iar Societatea va calcula şi reţine la sursă impozitul pe dividende în cotele prevăzute de legislaţia în vigoare la data plăţii. Detalii despre modalităţile de plată şi alte precizări referitoare la aplicarea altor cote de impozitare se regăsesc fie pe pagina de internet a Societăţii, www.sifolt.ro, fie pe pagina operatorului de piaţă,www.bvb.ro.

Totodata, reamintim acţionarilor că în data de 4 octombrie a.c. este convocată Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA), care se va desfăşura la sediul SIF Oltenia din Craiova, strada Tufănele nr. 1, începând cu ora 10. În cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor SIF Oltenia se va supune la vot aprobarea vânzării integrale a pachetului de 1.023.534.303 acţiuni deţinute de SIF Oltenia S.A. la Banca Comercială Română către ERSTE GROUP BANK A.G. la preţul de 140.000.000 de Euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS