GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

SIF Transilvania mai investeşte şase milioane de lei în Orizont Turism Predeal

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Acţionarii companiei Orizont Turism Predeal vor discuta, într-o Adunare Extraordinară care va avea loc pe 5 mai, posibilitatea majorării capitalului social al firmei cu 6,5 milioane de lei. Majorarea se va realiza prin "emisiunea suplimentară a unui număr de 2.600.000 acţiuni, în valoare nominală de 2,5 lei pe acţiune, la un preţ de emisiune egal cu valoarea nominală, cu acordarea dreptului de preferinţă", se arată în convocatorul remis Bursei de Valori Bucureşti.

În prezent, capitalul social al companiei este de 52,26 milioane de lei, firma fiind controlată de SIF Transilvania, care deţine 99,65% din capital. Ultima majorare de capital a avut loc în vara lui 2010 şi s-a cifrat la aproximativ opt milioane de lei.

Compania Orizont Turism Predeal operează complexul hotelier de patru stele Orizont din Predeal. Acesta are 139 de camere, un centru de conferinţe, un restaurant cu specific internaţional, patru baruri şi un spa. SIF Transilvania a investit 46.400.000 lei în perioada iulie 2007 - iunie 2010 pentru modernizarea complexului hotelier. Investiţiile vor fi continuate, spunea atunci directorul complexului.

Anul trecut, Mihai Fercală, directorul SIF Transilvania anunţa că "la Predeal continuă investiţiile cu o sală multifuncţională cu o capacitate de 1.200 de locuri pentru a putea atrage delegaţii mari la turismul de conferinţe. Investiţia nu va mai fi susţinută de SIF Transilvania, ci de societate prin cash-flow şi prin credite atrase, şi se ridică la aproximativ două milioane de euro".

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. da-ti-i niste pastile lui fercala, sa-si revina. Nu mai are pe ce sifona banii ? Ori o face ca sa-si tina AGA SIF3 acolo, sau spera la Congresul al XVII-lea PCR cu toti membrii partidului

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS