Sixt New Kopel Group, o nouă sucursală în Capitală

F. A.
Companii #Franciză /

Sixt New Kopel Group, compania care a adus leasing-ul operaţional în România, a deschis o nouă sucursală în Capitală, care comercializează maşini second hand şi reprezintă o investiţie estimată la câteva mii de euro, se arată într-un comunicat al companiei.

"Ne dezvoltăm şi vom continua să o facem conform planului de business pe 2009, care implică o dezvoltare continuă a reţelei, o creştere a eficienţei, precum şi obtinerea unor condiţii mai bune din partea furnizorilor. În ultimii ani, am asistat la o infuzie de maşini second hand importate din Europa de Vest, lucru care a dus la o prăbuşire a preţurilor pe piaţă. Propunerea recentă de anulare a taxei de poluare pentru maşinile noi ar trebui să reducă atractivitatea importului de maşini uzate din vest şi la echilibrarea pieţei de maşini second hand locale. Pentru anul viitor, intenţionăm să mai deschidem sucursale în Militari şi în cel puţin două oraşe din afara Bucureştiului", a declarat Dudy Perry, CEO Sixt New Kopel Group.

Din 2005, Sixt New Kopel Group a avut cea mai rapidă creştere din întreg grupul de companii prezente în 80 de ţări. Compania a primit distincţia "The expansion prize" în cadrul celei de-a 11-a ediţii a Convenţiei Generale Anuale care a avut loc în noiembrie anul acesta la Monte Carlo, Monaco. Premiul a fost obţinut pentru dezvoltarea francizei în România şi reprezintă dovada aprecierii unei companii care a contribuit la dezvoltarea pieţei româneşti de leasing operaţional şi de rent-a-car prin inovaţie şi viziune.

În 2006, compania a devenit deţinătoarea în exclusivitate a licenţei Sixt pentru România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car la nivel internaţional.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Fiat ducato cu prelata disponibila catre germania 3.5t

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS