Sorin Oprescu, condamnat la patru ani şi patru luni în primă instanţă

V.D.
Politică /

Sorin Oprescu (Sursa foto: Twitter)

Sorin Oprescu (Sursa foto: Twitter)

Fostul primar al Capitalei a fost condamnat de prima instanţă la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Oprescu a fost achitat pentru spalare de bani, dar s-a ales cu o pedeapsa de 4 ani cu executare pentru luare de mita, 1 an pentru constituirea unui grup infractional organizat si 3 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu.

In total, fostul primar s-a ales cu o condamnare de 4 ani si 4 luni de inchisoare, pentru ca legea spune ca in astfel de cazuti se aplica pedeapsa cea mai grea, la care se adauga un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite.

Instanta a mai dispus confiscarea sumelor de 25.000 euro si 695.871 lei, dar a ridicat sechestrul pus pe imobilul partenerei lui Oprescu, Adriana Nica, si a refuzat confiscarea extinsa a averii in cazul acesteia, asa cum au cerut procurorii.

Mai mult, judecatorii au mentinut masura sechestrului asigurator pe cateva proprietati ale lui Sorin Oprescu, dar au ridicat sechestrul pus pe casa si terenul acestuia din Ciolpani.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Bine a facut Justitia cu acest primar care propunea o artera suspendata care urma sa traverseze Bucurestiul ( megaloman dar ineficient pentru postul respectiv) ; sa traga si bucurestenii invataminte, ca si acum mai sunt asemenea primari care cheltuiesc banii contribuabililor ineficient, ca doar ei ii voteaza .!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS