SORINA PINTEA:Vitamina D nu este invenţia domnului Dragnea

P.E.
Politică /

Sorina Pintea (Sursa foto: Twitter)

Sorina Pintea (Sursa foto: Twitter)

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat astăzi că programul privind vitamina D, pentru care liderul PSD, Liviu Dragnea, a depus amendament la buget, nu este "o invenţie" a acestuia, ci a fost o solicitare din partea Comisiei Naţionale de Endocrinologie. Pintea a spus că "Ministerului Sănătăţii are parte de o creştere istorică" a bugetului, ceea ce o bucură.

"Eu vreau să vă spun că orice sumă în plus alocată la Sănătate înseamnă pacienţii salvaţi, înseamnă pacienţi rezolvaţi. Nu pot decât să mă bucur că există amendamente legate de creşterea sumelor pe programele naţionale. Vitamina D nu este o invenţie a domnului Dragnea, este o propunere a Comisiei Naţionale de Endocrinologie", a declarat astăzi Sorina Pintea, întrebată fiind ce părere are despre amendamentul depus la buget de către Liviu Dragnea, care solicită bani în plus pentru Programul vitamina D.

Pintea a precizat că au fost mai multe propuneri, iar unele dintre ele au fost luate în calcul. De exemplu, în 2019 se vor finanţa o mie de proceduri de fertilizare în vitro, faţă de 685 câte au fost finanţate anul trecut.

"Eu cred că trebuie să ne bucurăm. Bugetul Ministerului Sănătăţii are parte de o creştere istorică, ceea ce trebuie să ne bucure", a mai sus Pintea, conform News.ro.

Liviu Dragnea a depus mai multe amendamente la buget care prevăd creşterea sumelor pentru unele programe naţionale de sănătate. Banii ar urma să fie luaţi de la SRI, SPP şi SIE.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. "Eu vreau să vă spun că orice sumă în plus alocată la Sănătate înseamnă pacienţii salvaţi, înseamnă pacienţi rezolvaţi”. Cred ca inseamna mai multi bani șifonați.

    Si la ce sunt buni mai multi bani daca institutiile statului nu-si fac treaba - dezinfectantii sunt diluati, medicii sunt falsi, fara studii, achzitiile sunt trucate? Ah, ca sa dea Dragnea vitamina, am uitat! 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS