Spania rupe unilateral contractul cu Adidas

L.I.
Companii /

Spania rupe unilateral contractul cu Adidas

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a anunţat că va rupe unilateral contractul cu producătorul german de echipament sportiv Adidas, înţelegere scadentă abia în 2026, informează marca.com.

RFEF acuză Adidas că: "(N.r. - Contractul cu Adidas) nu a întrunit criteriile de legalitate, transparenţă şi echitate, pe care RFEF le consideră minimum acceptabile", mai relatează marca.com.

Adidas s-a apărat menţionând că, în cei peste 35 de ani de colaborare, a prestat cele mai bun servicii şi a oferit cea mai bună calitate forului spaniol şi că nu există motive de reziliere. "Adidas doreşte continuarea colaborării până la expirarea perioadei convenite (n.r. - 31.12.2026) şi, dacă va fi nevoie, va lua măsurile necesare pentru a-şi apăra drepturile", a precizat compania germană, într-un comunicat, mai scrie presa.

Ruperea contractului semnat în 2015 va presupune, cel mai probabil, plata unor despăgubiri din partea RFEF. Forul spaniol a început deja demersurile pentru găsirea unui nou partener tehnic, invitând la negocieri companiile interesate, mai informează marca.com.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS