Sport

Televiziunile "duc în spate" fotbalul autohton şi în următorii 5 ani

Televiziunile "duc în spate" fotbalul autohton şi în următorii 5 ani

D.N.Ziarul BURSA #Sport / 18 aprilie

Fotbalul autohton "poate respira" încă cinci ani. Liga Profesionistă de Fotbal a cedat drepturile de televizare pentru meciurile din Liga I până în 2024, firmei eAd pentru suma de 28 de milioane de euro pe an, la fel ca în contractul în vigoare. Pentru majoritatea cluburilor din prima ligă, banii din drepturile TV sunt vitali, reprezentând mare parte din bugetul anual. Conform conducerii LPF, firma care a obţinut drepturile este aceeaşi care le deţine în prezent şi că televiziunile care doresc să transmită partidele sunt aceleaşi, Digi Sport, Telekom Sport şi Look.

Remus Munteanu, secretar de stat pe linie de tineret în MTS: "Parafarea acestei colaborări coincide cu demersul de consolidare al parteneriatului privat ce va aduce beneficii tinerilor din mediul rural".

Ministerul Sportului a decis să ajute tinerii din mediul rural

Ziarul BURSA #Sport / 18 aprilie

Ministerul Tineretului şi Sportului a semnat un protocol cu Federaţia Naţională a Grupurilor de Acţiune Locală din România privind colaborarea pentru sprijinirea tinerilor din mediul rural prin proiecte care includ printre altele oportunităţi de business, dar şi cons-trucţia de infrastructură sportivă.

Sursa foto: https://www.facebook.com/simonahalep

TENIS, FRANŢA - ROMÂNIAMeciul unei generaţii

D.N.Ziarul BURSA #Sport / 17 aprilie

Cel mai important eveniment, din acest an, pentru s-portul autohton se desfăşoară la sfârşitul aces-tei săptămâni. Simona Halep, Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu şi Irina Begu au plecat în Franţa, unde vor juca în semifinalele Fed Cup 2019. Întâlnirea Franţa - România din semifinalele Cupei Federaţiei va avea loc sâmbătă şi duminică, la Rouen.

Sursă foto: Facebook

ROMÂNIA, SERBIA, BULGARIA ŞI GRECIA:Memorandumul de înţelegere pentru CE-2028 şi CM-2030 a fost semnat la Salonic

L.I.Sport / 13 aprilie

Ministrul tineretului şi sportului, Bogdan Matei, s-a aflat sâmbătă la Salonic, unde a participat la reuniunea cvadrilaterală guvernamentală la nivel înalt, alături de omologii săi din Bulgaria, Serbia şi Grecia. Astfel s-a semnat Memorandumul de înţelegere între Guvernele Serbiei, României, Bulgariei şi Greciei, pentru constituirea Comitetului iniţial de organizare, în vederea candidaturilor comune pentru organizarea UEFA EURO 2028 şi a FIFA World Cup 2030.

Cybersecurity Romania 2019
Ediţia din 19.04.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Simona Halep (Sursa foto: Twitter)

Simona Halep a ratat calificarea în finala Miami Open

V.V.Sport / 29 martie

Meciul Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 7-5, 6-1, de Karolina Pliskova (Cehia), locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, în semifinalele Miami Open. Partida a fost întreruptă de ploaie de...

Sursă foto: Twitter

RĂZVAN MARIN:"Cred că Ajax sună bine"

L.I.Sport / 27 martie

Mijlocaşul Răzvan Marin a declarat, ieri, că nu ştie nimic de vehiculatul său transfer de la Standard Liege la Ajax Amsterdam, dar consideră că gruparea olandeză reprezintă un mare club european şi că suma de transfer prezentată de presă, de 12...

Lucian Bute (Sursa foto: Twitter)

Lucian Bute şi-a anunţat încheierea carierei sportive

V.D. Sport / 21 martie

Boxerul român Lucian Bute, în vârstă de 39 de ani, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie între 2007 şi 2012, şi-a anunţat, ieri, într-o postare în reţelele de socializare, retragerea din activitatea sportivă.

Sursa foto: frf.ro

EURO 2020Drumul spre Bucureşti trece prin Nord

DAN NICOLAIEZiarul BURSA #Sport / 20 martie

Echipa naţională de fotbal a început pregătirile pentru primele două meciuri din cadrul campaniei de calificare la Campionatul European din 2020. Misiunea nu este deloc uşoară având în vedere principalii adversari: Spania, Suedia, Norvegia.

SPORT ŞI BANISalariul minim şi muncă "la negru"

D.N.Ziarul BURSA #Sport / 15 martie

Rezultatele slabe obţinute de sportul autohton în ultimii ani capătă mai nou şi explicaţii cât se poate de plauzibile. Sindicatul Naţional Sport şi Tineret susţine că 70% din personal - angajaţi în 74 de federaţii sportive naţionale şi în 118...

mai multe ştiri >>
Deleanu
Apanova
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo