Sportisimo deschide un magazin în Botoşani Shopping Center

M.I.
Companii #Construcţii /

Dana Rodoveanu

Dana Rodoveanu

Retailerul de articole sportive Sportisimo, prezent pe piaţa locală din 2015, va deschide un nou magazin în centrul comercial Botoşani Shopping Center, tranzacţie intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Magazinul din Botoşani va fi deschis până la finalul anului, va avea o suprafaţă de peste 800 de metri pătraţi şi va fi a 16-a unitate din România a retailerului lansat în urmă cu aproape 20 de ani în Cehia, conform unui comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Dana Radoveneanu, Senior Consultant, Retail Agency C&W Echinox: "Cu un ritm mediu de expansiune de peste cinci magazine pe an, Sportisimo este unul dintre cei mai dinamici retaileri din România. Apetitul pentru sport şi, în general, pentru mişcare este în creştere, motiv pentru care considerăm că Sportisimo va reprezenta o nouă atracţie în cadrul Botoşani Shopping Center, întărind mixul de chiriaşi al proiectului."

Sportisimo este unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Europa Centrală şi de Est, care comercializează atât în magazine fizice, cât şi online, o gamă largă de articole sportive şi produse pentru petrecerea timpului liber, colaborând cu cei mai mari producători din acest sector la nivel mondial.

Zdenìk Moravek, Marketing Director, Sportisimo: "Sportisimo este încântat să îşi continue expansiunea pe piaţa românească, prin deschiderea unei noi locaţii în Botoşani Shopping Center, ce va oferi o nouă experienţă de cumpărături pentru vizitatori. Noul magazin va fi a 16-a locaţie Sportisimo în România şi a 164-a în Europa, cu majoritatea locaţiilor în Cehia şi Slovacia.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS