Conferinta BURSA Codul insolventei 2019Conferinta BURSA Codul insolventei 2019

SSIF Broker a renunţat la acţiunile "Transilvania Construcţii"

ADRIAN DRĂGHICI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

SSIF Broker a renunţat la acţiunile "Transilvania Construcţii"

SSIF Broker (BRK) şi-a vândut pachetul de 5,54% din acţiunile "Transilvania Construcţii" (COTR), către "Parc Logistic Transilvania", companie deţinută de familia Timofte, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Conform comunicatului, procentul din capitalul social deţinut după tranzacţie de familia Timofte şi Parc Logistic Transilvania este de 92,79%.

Compania a înregistrat, anul trecut, un profit net de 2.624.792 lei, în creştere cu 154,04% faţă de 2012, când valoarea indicatorului se situa la nivelul de 1.033.201 lei, conform rapoartelor publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Pe de altă parte, în aceeaşi perioadă, cifra de afaceri a scăzut cu 16,73%, de la 34.954.271 lei la 29.103.730 lei.

Andrei Iancu Timofte, directorul general al Transilvania Construcţii şi fiul preşedintelui Consiliului de Administraţie al firmei, a cumpărat anul trecut circa 49,63% din acţiunile societăţii de construcţii de la SIF Banat-Crişana (SIF1).

Directorul general al COTR a cumpărat acţiunile prin intermediul firmei Parc Logistic Transilvania, pachet pentru care a plătit 21,9 milioane lei.

Astfel, familia Timofte a redevenit acţionar majoritar la COTR, după ce, în luna august 2013, Gabriela Timofte vânduse către SIF1 un procent de 29% din acţiuni.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocat