Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

SSIF BROKER: Venitul net a urcat cu 106,5% în primele nouă luni

F.A.
Piaţa de Capital /

Venitul net din serviciile de brokeraj ale SSIF Broker a crescut, în primele nouă luni ale acestui an, cu 106,5% faţă de perioada similară a anului trecut, până la 5,3 milioane lei, se arată într-un comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Potrivit documentului, evoluţia a fost susţinută de creşterea venitului net din comisioane aferent tranzacţiilor intermediate pe piaţa locală şi pe bursele externe, dar şi de îmbunătăţirea rezultatelor din operaţiunile de market-making şi cu produse structurate emise de societate.

Conform sursei citate, în ceea ce priveşte veniturile nete din operaţiunile derulate în calitate de formator de piaţă (market-making) şi cele cu produse structurate, acestea s-au ridicat la un nivel de peste 2 milioane lei, de aproape 4 ori mai mari decât în perioada similară a anului trecut.

"În acest an, am acordat o atenţie specială operaţiunilor de market making şi celor care implică produse structurate, ambele fiind motoare importante de creştere ale veniturilor SSIF Broker. Vom continua să inovăm pe aceste segmente şi astfel, vom urmări constant două obiective majore ale companiei: întâmpinarea nevoilor clienţilor cu o ofertă variată de produse şi creşterea veniturilor", a declarat Grigore Chiş, directorul general al SSIF Broker.

Cifra de afaceri a SSIF Broker a urcat, la rândul său, cu 59,6% în primele nouă luni, fiind susţinută de creşterea veniturilor din comisioane aferente tranzacţiilor intermediate pe bursa de la Bucureşti şi de creşterea veniturilor din comisioanele aferente tranzacţiilor derulate de clienţi pe pieţele externe.

Potrivit comunicatului citat, pe segmentul dedicat produselor structurate, tranzacţiile intermediate de SSIF Broker au însumat aproximativ 147 milioane lei, în timp ce cota de piaţă era, la 30 noiembrie, de 16,75%, în creştere faţă de cea din anul 2012.

Societatea SSIF Broker Cluj-Napoca are, în prezent, mai mult de 12.000 de acţionari persoane fizice şi juridice. Cel mai important acţionar persoană juridică este SIF Muntenia, cu o deţinere de 12,514% din capitalul social.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS