Stănescu: Am comis "delict de opinie" şi Dragnea m-a condamnat

M.F.
Politică /

Paul Stănescu (Sursa foto: Twitter)

Paul Stănescu (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, vicepremier şi ministru al Dezvoltării, susţine în CEx-ul PSD s-a luat decizia "execuţiei" sale politice pentru "delict de opinie, marca Dragnea", potrivit unei declaraţii făcute ieri.

Stănescu aminteşte că a avut o altă opinie decât a preşedintelui partidului şi că i-a solicitat acestuia să facă un pas în spate.

"După cum am văzut cu toţii, luni, 19 noiembrie, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, s-a luat decizia execuţiei mele politice. Motivul? Delict de opinie, marca Dragnea! De aproape trei luni, tensiunile din Partidul Social Democrat par să nu se mai termine, iar programul politic şi guvernamental, care ne-a ajutat să câştigăm alegerile, pare să fi trecut în plan secund, în favoarea intereselor personale. PSD guvernează România de aproape doi ani, cu rezultate economice pozitive. (...) Cu toate acestea, paradoxal, PSD scade în opţiunile electoratului, sondajele indică o preferinţă de sub 25%, cu mult sub scorul obţinut la alegerile parlamentare din anul 2016. Am acţionat ca un politician responsabil şi i-am cerut public să facă un pas în spate, să analizăm situaţia în care ne aflăm şi să hotărâm ce măsuri trebuie să luăm pentru oprirea acestei tendinţe! Am cerut consolidarea structurilor partidului! Ca şi alţi colegi de-ai mei, am avut curajul de-a spune adevărul şi de-a trage semnale de alarmă, având o altă opinie decât preşedintele partidului!", a declarat Stănescu, potrivit documentului citat.

Paul Stănescu a subliniat că nu retractează declaraţiile sale publice despre situaţia din PSD, întrucât îl interesează prioritar "salvarea României".

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. De cine trebuie salvata Romania, stimate domn? De PSD, cumva? Iar salvatorii se cuvin a fi alti pesedisti, nu? Aia buni, se-ntelege...

  Ati capatat exact ce-ati semanat si cultivat cu grija atata vreme. 

  Altfel, sa nu-l plangem prea tare pe dl. Stanescu si pe ceilalti asa-zisi "dizidenti".

  Dl. Dragnea realmente are multe calitati, iar printre ele se numara si aceea ca nu e un om razbunator, ranchiunos. E cat se poate de pragmatic, stie sa linga azi unde-a scuipat ieri fara sa clipeasca (lucru caracteristic de altfel cam tuturor liderlilor pesedisti, probabil e un criteriu de sel ectie si promovare in partid), asa ca daca dl. Stanescu & Co nu se incapataneaza prosteste, mai degraba sau mai tarziu, dupa ce se vor fi cait, pupat condurul sultanului si executat operatiunea cu linsul si scuipatul, vor fi recuperati. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS