ŞTEFAN STAVROSITU:Noul Director Naţional de Vânzări Groupama Asigurări

A.M.
Comunicate de presă /

Ştefan Stavrositu

Ştefan Stavrositu

Groupama Asigurări, unul dintre cei mai importanţi actori ai pieţei locale de asigurări, anunţă numirea lui Ştefan Stavrositu în poziţia de Director Naţional de Vânzări. Din această poziţie, Ştefan va dezvolta şi coordona activitatea de vânzări prin reţea proprie, brokeri, leasing şi parteneriate strategice, conform comunicatului remis Redacţiei.

"Numirea lui Ştefan vine în completarea unei expertize şi viziuni deja puternice pe zona asigurărilor non-viaţă. Am convingerea că dimensiunea sa internaţională, alături de experienţa sa în zona asigurărilor de viaţă, va completa echipa noastră de management şi va contribui la dezvoltarea asigurărilor de persoane, pentru noi un obiectiv important. Mai facem deci un pas înspre realizarea obiectivului de a deveni asigurătorul preferat al românilor, oferind continuitate prin produse şi servicii adaptate nevoilor reale ale clienţilor şi partenerilor noştri.", a declarat François Coste, CEO Groupama Asigurări.

"Groupama Asigurări este una dintre cele mai importante şi dinamice companii de asigurări prezente pe piaţa locală, lucru vital pentru un jucător care activează într-o industrie atât de mult conectată la nevoile clienţilor şi partenerilor. Mă bucur să mă alătur echipei Groupama Asigurări şi cred că printr-un efort susţinut vom reuşi să ne atingem cele mai importante obiective strategice.", a declarat Ştefan Stavrositu, Director Naţional Vânzări, Groupama Asigurări.

Potrivit comunicatului, Directorul Naţional Vânzări şi membru al Comitetului Executiv, Ştefan va contribui la dezvoltarea şi implementarea strategiei de vânzări, precum şi la realizarea obiectivelor specifice. Misiunea lui va fi şi de a contribui la dezvoltarea continuă a strategiei companiei şi la implementarea acesteia, în vederea consolidării poziţiei Groupama Asigurări în piaţa din România.

Ştefan, cu o experienţă de 20 de ani în asigurări, este licenţiat în International Business & Economics la Academia de Studii Economice din Bucureşti. De asemenea, este certificat în Sales & Marketing Management în cadrul The Institute of Sales & Marketing Management (ISMM) şi în Business Management la CODECS, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS