GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Stefanini România deschide un nou birou în Bucureşti

L.A.
Companii /

Marco Stefanini

Marco Stefanini

Compania braziliană, care furnizează servicii de IT la nivel mondial, Stefanini, a atins o cifră de afaceri de 47,5 milioane de euro în 2018, reprezentând o creştere de 22,3% faţă de anul precedent, iar anul acesta inaugurează un nou birou în Bucureşti.

La nivelul EMEA, compania a înregistrat o creştere anul trecut, de 5% faţă de anul precedent, ajungând la o cifră de afaceri de 106,7 milioane de euro. Pentru Stefanini , regiunea EMEA cuprinde 15 ţări, în unele compania având birouri comerciale, în altele doar operaţiuni de livrare de servicii.

Marco Stefanini, Preşedintele şi CEO-ul companiei afirmă că "Transformarea digitală a fost punctul central al deciziilor şi strategiei noastre de business. Viziunea noastră s-a mutat de pe furnizarea de simple servicii IT, pe crearea de soluţii de business împreună cu partenerii şi clienţii noştri, pentru care am devenit un integrator digital."

Conform lui Farlei Kothe, CEO Stefanini EMEA, "România este în continuare cel mai important centru de servicii pentru Stefanini în regiune, reprezentând 50% duin veniturile EMEA. De asemenea, aproximativ jumătate dintre angajaţii din regiune lucrează în cele 3 birouri din Bucureşti, Sibiu şi Târgu Mureş, sau în sistem < < la distanţă > >, din oraşe apropiate de locaţiile principale."

Multe din funcţiile de conducere pentru regiune EMEA (Republica Moldova, Polonia, etc.) sunt coordonate din Bucureşti, cum ar fi HR, Finanţe sau managementul deciziilor. De asemenea, Farlei Kothe lucrează în România şi coordonează expansiunea regională a companiei de la Bucureşti.

Creşterea anuală a personalului Stefanini România a fost de 3% pentru 2018, până la 1660 de persoane. Angajaţii români deservesc până la 100 de clienţi din întreaga lume, din ţări precum SUA, Australia, Germania, Franţa, Elveţia, Portugalia, Spania, Canada, Rusia, Grecia, Macedonia, Serbia, Croaţia şi Marea Britanie.

Biroul din România coordonează afacerile companiei în Polonia şi Republica Moldova şi urmăreşte în Ucraina în 2019, cu perspectiva de a angaja peste 100 de persoane în primul an.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS