STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI " ÎNTRE ZONA EURO ŞI ZODIA LEULUI" EDIŢIA A III-A / ANGHELUŢĂ VĂDINEANU, CENTRUL NAŢIONAL PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ:"Strategia de dezvoltare trebuie să fie una sustenabilă"

A.A.
Ziarul BURSA #Macroeconomie /

"Strategia de dezvoltare trebuie să fie una sustenabilă"

Angheluţă Vădineanu, Preşedintele Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă consideră că Strategia de dezvoltare a ţării trebuie să fie una sustenabilă, iar sustenabilitatea nu poate fi asigurată decât în cadrul unor sisteme, ţinând cont de interacţiunile la scară temporală.

"Strategia de dezvoltare trebuie să servească creşterii bunăstării populaţiei", a spus domnul Vădineanu.

Potrivit domniei sale, recent, programul ONU a arătat că acordăm mai multă atenţie conservării unor specii de plante şi animale şi am neglijat oamenii: "Suntem în afara acestui spaţiu, a mediului terestru. Ca urmare, după 2012, mediul terestru este constituit din mediul natural şi mediul social, populaţia împreună cu capitalul social, respectiv capitalul uman şi cultural".

Preşedintele CNDD a mai menţionat că o strategie trebuie să vizeze obiective pe termen lung, de ordinul zecilor de ani şi chiar secolelor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS