Studio 20 deschide o nouă franciză în Cluj

Andrei Stan
Companii /

Cifră de afaceri de peste 900.000 de euro anul trecut 

Cu a doua franciză deschisă anul acesta, localizată în centrul Clujului, după cea deschisă la începutul anului în Bucureşti, Studio 20 ajunge la trei centre de "videochat glamour" în ţara noastră, se arată într-un comunicat de presă trimis redacţiei.

"Studio 20, afacerea pilot deschisă la 1 ianuarie 2014 a generat peste 900.000 de euro anul trecut. Această informaţie a convins o serie de antreprenori că un business în videochat glamour este un important generator de profit dacă este gestionat aşa cum trebuie" declară Robert Vanderty, managerul Studio 20.

În prezent, studioul pilot deschis de Studio 20 lângă Gara de Nord din Bucureşti "reuşeşte să se impună pe o piaţa concurenţială acerbă, unde româcele par a fi cele mai căutate modele", se susţine în comunicat. "Din estimările noastre sunt mai mult de 100.000 de modele din România care lucrează pe cele mai mari site-uri de Live Cam din lume. Numai o mică parte dintre ele trăiesc un vis împlinit din punct de vedere financiar. Doar dacă beneficiază de training şi consiliere pentru a deveni la rândul lor nişte terapeuţi, pot spera la câştiguri de 3 - 10 mii de dolari pe lună ca model", declară Robert Vanderty.

Cu o investiţie care aparţine unor tineri softişti, franciza Studio 20 din Cluj a avut nevoie pentru deschidere de aproximativ 100.000 de euro. "Ne-am uitat la cifre, pe caietul de franciză şi am căzut de acord că nu există o afacere mai potrivită pentru noi decât Studio 20, asta graţie consilierii pe care o primim de la echipa lui Robert. Este clar că atunci când am aplicat pentru caietul de franciză aveam o cu totul altă opinie despre acest domeniu. Vrem să generăm profit cu studioul nostru, vrem să avem o afacere din care să câştige toată lumea implicată. Pentru asta a fost nevoie de investiţii de peste 100 de mii de euro, dar a fost nevoie şi de traineri pentru modele şi o echipă care să facă faţă provocărilor tehnice", declară Andrei M., coproprietar al francizei.

În studio-ul din Cluj pot lucra 20 de modele şi o echipă de suport compusă din alte 6 persoane. "Suplimentar, pentru trainingul modelelor angajate, pe lângă suportul colegilor de la Bucureşti, am ales traineri care se ocupă cu instruirea personalului de vânzări şi telesales din multinaţionalele prezente în Cluj. Intenţionăm să ne recuperăm investiţia până la finalul anului viitor, iar pe profit să intrăm mult mai repede" declară Florin B, cel de-al doilea asociat al Studio 20 Cluj.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS