STUDIU BENEFITONLINE.RO:"Beneficiile extrasalariale, cresc de la un an la altul"

V.D.
Miscellanea /

Stelian Bogza

Stelian Bogza

Tichetele de masă, cadourile, decontarea transportului, vacanţele în România şi pensiile private sunt principalele beneficii extrasalariale pe care angajaţii şi le-au ales anul trecut, potrivit unui studiu BenefitOnline.ro.

În prezent, mai bine de 60.500 de angajaţi din peste 200 de companii din diverse industrii, precum IT, banking, share-service şi telecom, utilizează platforma BenefitOnline.ro pentru a-şi alege singuri beneficiile extrasalariale.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale

Anul trecut, cele mai accesate beneficii au fost din categoria celor deductibile: tichetele de masă - 52% din bugetele cheltuite în platforma BenefitOnline.ro au fost direcţionate către acest tip de beneficiu. În topul preferinţelor angajaţilor români se mai află şi cadourile (oferite sub formă de carduri cadou la retaileri importanţi, tichete sau vouchere de cumpărături etc.) - aproape 24% din bugetele de beneficii fiind alocate pentru diferite tipuri de cadouri - precum şi decontarea serviciilor de transport în comun sau a carburantului - 10,5% din buget. Vacanţele în România s-au situat pe locul al 4-lea în topul preferinţelor angajaţilor români, accesarea lor realizându-se prin intermediul voucherelor de vacanţă. Pensiile facultative - pilonul 3, activităţile din zona sport & wellness şi sănătate (categorie ce include abonamente la reţele private de sănătate, asigurări de sănătate, servicii stomatologice) s-au regăsit de asemenea în preferinţele angajaţilor de anul trecut.

"Am observat, în 2017, o apetenţă a angajaţilor pentru cadouri şi gift-carduri, abonamente pentru sport & wellness, cât şi pentru diferite tipuri de servicii medicale, categorii care atrag interesul şi bugetele utilizatorilor platformei BenefitOnline.ro. Ne aşteptăm ca această tendinţă să se accentueze şi mai mult anul acesta", spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

ADRBIwww.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită