Sunday Times: Abramovici vrea să vândă Chelsea

V.D.
Sport /

Sunday Times: Abramovici vrea să vândă Chelsea

Publicaţia Sunday Times a notat că Roman Abramovici intenţionează să vândă clubul Chelsea Londra, gruparea angajând consultanţi de la o bancă de investiţii din New York pentru o evaluare.

Sunday Times menţionează că Abramovici a respins o ofertă pentru un pachet minoritar de acţiuni, venită din SUA, din partea Silver Lake Partners. În iunie, presa britanică a scris că Jim Ratcliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, a făcut o ofertă de două miliarde de lire sterline pentru Chelsea, de asemenea refuzată.

În luna mai, Chelsea a anunţat că planurile sale cu privire la stadionul Stamford Bridge au fost amânate, ceea ce s-a interpretat ca un răspuns al lui Abramovici la întârzierile în acordarea de către autorităţile britanice a vizei de investitor.

Potrivit unei surse din cadrul clubului londonez, citată de The Guardian, Roman Abramovici, contrar informaţiilor din Sunday Times, nu plănuieşte să vândă gruparea Chelsea.

Abramovici a cumpărat Chelsea Londra în 2003, iar de atunci echipa a câştigat de cinci oric campionatul Angliei, de cinci ori Cupa Angliei, de trei ori Cupa Ligii Angliei, de două ori Supercupa Angliei, o dată Liga Europa şi o dată Liga Campionilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS