Gala BURSA 2018

Sunday Times: Abramovici vrea să vândă Chelsea

V.D.
Sport /

Sunday Times: Abramovici vrea să vândă Chelsea

Publicaţia Sunday Times a notat că Roman Abramovici intenţionează să vândă clubul Chelsea Londra, gruparea angajând consultanţi de la o bancă de investiţii din New York pentru o evaluare.

Sunday Times menţionează că Abramovici a respins o ofertă pentru un pachet minoritar de acţiuni, venită din SUA, din partea Silver Lake Partners. În iunie, presa britanică a scris că Jim Ratcliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, a făcut o ofertă de două miliarde de lire sterline pentru Chelsea, de asemenea refuzată.

În luna mai, Chelsea a anunţat că planurile sale cu privire la stadionul Stamford Bridge au fost amânate, ceea ce s-a interpretat ca un răspuns al lui Abramovici la întârzierile în acordarea de către autorităţile britanice a vizei de investitor.

Potrivit unei surse din cadrul clubului londonez, citată de The Guardian, Roman Abramovici, contrar informaţiilor din Sunday Times, nu plănuieşte să vândă gruparea Chelsea.

Abramovici a cumpărat Chelsea Londra în 2003, iar de atunci echipa a câştigat de cinci oric campionatul Angliei, de cinci ori Cupa Angliei, de trei ori Cupa Ligii Angliei, de două ori Supercupa Angliei, o dată Liga Europa şi o dată Liga Campionilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită