Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

Superbet vrea să se extindă pe piaţa internaţională a jocurilor online şi offline

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Gambling /

Superbet vrea să se extindă pe piaţa internaţională a jocurilor online şi offline

Casa de pariuri sportive Superbet se află în proces de dezvoltare şi consolidare a business-ului online, potrivit Augustei Dragic, HR Director în cadrul companiei.

Compania şi-a deschis deja filiale în Marea Britanie şi Gibraltar, principalele ţinte vizate fiind Polonia şi Cehia, dar şi ţări europene occidentale. Superbet a aplicat pentru o licenţă online şi offline pe piaţa poloneză a pariurilor sportive şi analizează şi alte pieţe din Europa Centrală şi de Est, unde intenţionează să se extindă, ne-a spus Augusta Dragic.

Domnia sa anunţă că strategia de extindere a business-ului Superbet are la bază angajarea câtorva senior manageri din cadrul altor cele mai importante companii din domeniul jocurilor de noroc din lume, ca bet365, William Hill sau bWin.

Având aproape 600 de agenţii deschise în toată ţara, Superbet i-a recrutat pe Jamie Hart şi Peter Morgan, ambii foşti directori în cadrul William Hill, companie de pariuri sportive de prestigiu din Marea Britanie. Jamie Hart va fi director de e-commerce al operatorului român, iar Peter Morgan va ocupa o poziţie similară, conform doamnei Dragic. Recent, Superbet l-a angajat pe Jon Hewlet, de la bWin, pentru funcţia de director de trading.

Noua echipă, completată de Ben Gross, care a lucrat la bet365, are sarcina să ducă Superbet în liga grupul caselor internaţionale de pariuri sportive online. Demersul de consolidare a echipei de management ar urma să stea la baza strategiei de dezvoltare regională gândită pentru următorii cinci ani.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS