SUPLIMENT GOLF - AFACERIQatar Airways, transportator de cinci stele

A. A.
Ziarul BURSA #Companii #Supliment Golf /

Qatar Airways a intrat pe piaţa românească în ianuarie, demarând, astfel, acţiunea de extindere în Europa.

Qatar Airways este singurul transportator de cinci stele cu zboruri către România, iar serviciile pe care compania aeriană le asigură de patru ori pe săptămână ajung şi în Budapesta, capitala ţării învecinate, Ungaria.

Directorul executiv al operatorului, Akbar Al Baker, a declarat: "Am ales România pentru că este o ţară importantă în Europa de Est şi are un potenţial turistic mare. De cinci ani voiam să intrăm pe piaţa aeriană din România".

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat că sosirea Qatar Airways la Bucureşti demonstrează că Aeroportul internaţional Henri Coandă poate deveni un hub regional: "Este un pas extrem de important în planul ca Aeroportul Henri Coandă să devină un aeroport regional, iar din acest an vom începe lucrările la metroul care să lege Capitala de aeroport".

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a spus că intrarea operatorului aerian pe piaţa românească oferă posibilitatea dezvoltării relaţiilor cu ţările din zona Golfului şi a pieţei de turism din România.

La nivel global, Qatar Airways a lansat 11 rute noi din luna februarie 2010 - Bengaluru (Bangalore), Copenhaga, Ankara, Tokyo, Barcelona, Sao Paulo şi Buenos Aires, Phuket şi Hanoi. Qatar Airways a încheiat anul 2010 cu lansarea curselor către Nisa, pe Riviera Franceză.

Până în 2013, Qatar Airways intenţionează să deservească 120 de importante destinaţii de afaceri şi relaxare din întreaga lume, cu o flotă modernă de 120 de aeronave.

Five star carrier

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS