Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

SUPLIMENT GOLF - PARTICIPANŢII LA FORUMEmiratele Arabe Unite

A. A.
Ziarul BURSA #Companii #Supliment Golf /

Emiratele Arabe Unite
 • document ataşat Emiratele Arabe Unite - Evoluţia schimburilor comerciale, structura economiei pe sectoare
  apasă aici pentru a descărca.

  Criza internaţională, accesul dificil la finanţare străină şi deprecierea activelor au încetinit creşterea economiei Emiratelor Arabe Unite, în 2010. Efectele turbulenţelor financiare s-au resimţit cel mai mult în Dubai, care s-a confruntat cu o criză imobiliară de proporţii. Dubaiul nu a avut suficienţi bani pentru a-şi achita datoriile, ridicând îngrijorări globale faţă de solvabilitatea sa.

  Banca Centrală a Emiratelor Arabe Unite şi băncile din Abu Dhabi au cumpărat cea mai mare parte din datoria Dubaiului. În decembrie 2009, a primit un împrumut adiţional de 10 miliarde dolari de la Abu Dhabi. Autorităţile EAU au încercat să contracareze criza, stimulând consumul şi sporind lichiditatea în sectorul bancar. Economia este aşteptată să îşi revină încet, principalele provocări pe termen lung fiind dependenţa de petrol, nivelul mare al forţei de muncă expatriate şi presiunile inflaţioniste.

  Planurile autorităţilor pentru anii următori vizează diversificarea şi crearea de noi oportunităţi de angajare. Eforturile făcute, până acum, au redus proporţia producţiei de petrol şi gaze în PIB la 25%.

  Relaţiile cu România

  Obiective economice realizate de români în EAU: patru rezervoare de apă cu staţia de pompare şi conductele aferente, realizată de Rompetrol S.A. în cadrul complexului Taweelah; linii electrice aeriene de înaltă tensiune, realizate de Electromontaj S.A.; lucrări de construcţii industriale, realizate de PetroCons Constanţa; cooperare în domeniul forajelor, realizată de SOFAR; consultanţă în domeniul proiectării şi construcţiilor realizate de Romconsult S.A ;

  Firmele româneşti execută în prezent, în EAU, : linii aeriene electrice de înaltă tensiune de către Electromontaj S.A, - platforme de foraj marin de către societăţile Nuclear Montaj şi Metacom; modernizarea şi livrarea a 25 elicoptere PUMA de către IAR Braşov, asistenţă tehnică oferită de compania Romelectro S.A firmei emirateze Al Taweelah.

  United Arab Emirates

  Capitala : Abu Dhabi

  Moneda: Dirham UAE (DHS)

  Rata inflaţiei/Inflation rate: 2010 (estimare) 2,2% ; 2009 (estimare) 1,6%

  Opinia Cititorului ( 1 )

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. "A constata un adevar nu inseamna sa urasti pe cineva" "Adevarul este mai presus de oameni si nu trebuie sa sa teama de OAMENI" "ADEVARUL ASTEAPTA! Numai minciuna este GRABITA!!!".....24.09.2010 ...doi oameni au murit si al treilea grav ranit intr-un accident de munca la SC Electrmontaj SA E.A.U.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Cybersecurity Romania 2019

  Cotaţii Internaţionale

  vezi aici mai multe cotaţii

  Bursa Construcţiilor

  www.constructiibursa.ro

  Deleanu
  Apanova

  ENGLISH SECTION

  more articles

  Schlumberger
  Legestart
  Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
  Carte - The crisis solution terminus a quo
  www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
  Cabinet de avocatTMPS