Surse: "Deutsche Bank" taie sute de posturi la divizia de investiţii

V.R.
Ziarul BURSA #Jurnal de criză /

"Deutsche Bank" AG, cea mai mare bancă germană, va elimina cel puţin 250 de posturi de la divizia de investment banking, la nivel mondial, spun surse apropiate situaţiei, citate de Reuters. Conform acestora, cifra ar putea creşte la 500.

Divizia de investment banking nu îşi îmbunătăţeşte veniturile, iar tranzacţiile acesteia au scăzut cu 27% în trimestrul al patrulea din 2017, potrivit Bloomberg, care adaugă că, în acelaşi timp, comisioanele din consultanţa pentru afaceri şi administrarea emisiunilor de obligaţiuni şi acţiuni s-au redus cu 3%.

"Deutsche Bank" a anunţat, luna aceasta, că 2017 a fost al treilea an consecutiv încheiat cu pierderi, pe fondul scăderii veniturilor din investiţii şi al reformei fiscale americane. Pierderile nete ale "Deutsche Bank" au însumat 497 de milioane de euro în 2017, în timp ce analiştii estimau 290 de milioane de euro. În anul precedent, pierderea a fost de 1,356 miliarde de euro.

Cel mai mare investitor al "Deutsche Bank", conglomeratul chinez "HNA Group" Co., şi-a redus recent participaţia la bancă, însă a promis să rămână un deţinător "semnificativ". HNA are acum în proprietate 9,2% din drepturile de vot de la "Deutsche Bank", faţă de 9,9%, cât deţinea anterior. HNA controlează aproximativ 4,3% din acţiunile băncii.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Cu Aps si pastreaza oameni.

    500 de oameni pot lucra intr-o fabrica. Tot raul spre bine. Produc ceva. 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS