SURSE JUDICIARE, DESPRE UN NOU DOSAR:Adrian Sârbu, acuzat de constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani

Anticorupţie /

Adrian Sârbu, acuzat de constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani

Patronul Mediafax, Adrian Sârbu, este acuzat că a luat un credit de 4 milioane de dolari de la BRD, în acest nou dosar cu o fraudă totală de 45 milioane de dolari fiind implicaţi Sorin Roşca Stănescu şi alte persoane, potrivit unor surse judiciare.

Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu au fost duşi, ieri, la sediul DIICOT, pentru a li se aduce la cunoştinţă calitatea de suspecţi într-un nou dosar, potrivit surselor judiciare, care ne-au precizat că este vorba de credite luate de la BRD.

Acestea susţin că acuzaţiile faţă de Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu sunt de constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani. Sursele noastre afirmă că cei doi au făcut parte dintr-un grup mai larg de clienţi privilegiaţi BRD pentru care unii membri din conducerea băncii au acordat credite fără garanţii.

Sorin Roşca Stănescu se află în penitenciar pentru condamnarea în dosarul "Rompetrol".

Adrian Sârbu, patronul grupului Mediafax, se află în arest preventiv de pe 4 februarie, fiind acuzat de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi delapidare. Anchetatorii susţin că mai multe persoane audiate în acest caz au arătat că, după ce au început controalele la societăţile din grupul Mediafax, omul de afaceri le-a cerut angajaţilor săi să şteargă din calculatoare diverse documente care ar fi putut avea caracter incriminator, potrivit motivării arestului, formulată de Curtea de Apel.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS