Surse: "Şeful ANPC Bogdan Pandelică, pe făraş"

E.O.
Ziarul BURSA #Companii /

Bădălău: "Se pare că domnul Pandelică nu şi-a îndeplinit sarcinile" 

Bogdan Marcel Pandelică ar urma să plece din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), după cum ne-au spus surse apropiate situaţiei. Acestea ne-au precizat că PSD i-a retras, miercuri, sprijinul politic. Niculae Bădălău, secretarul general al PSD, ne-a declarat: "Guvernul a analizat activitatea secretarilor de stat, inclusiv pe cea a domnului Pandelică, având rang de secretar de stat, iar acesta nu şi-ar fi îndeplinit sarcinile la ANPC".

Întrebaţi de ziarul BURSA dacă Bogdan Pandelică a fost deja demis, reprezentanţii biroului de presă ne-au spus, aseară, la închiderea ediţiei, că nu au informaţii despre acest subiect.

Atât ziarele argeşene, cât şi alte site-uri de ştiri au dat ca sigură demiterea lui Pandelică, decizia fiind una politică. Hotărârea privind eliberarea din funcţie a lui Bogdan Pandelică va fi publicată în Monitorul Oficial.

Pandelică a fost numit şef al ANPC la începutul lunii noiembrie, înlocuindu-l pe Marius Dunca. Bogdan Pandelică a avut mai multe funcţii politice şi a mai condus Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor în anul 2009, fiind membru PSD de 20 de ani.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS