Conferinta BURSA Codul insolventei 2019Conferinta BURSA Codul insolventei 2019

Târgul de carte Gaudeamus, sub semnul Centenarului

D.N.
Ziarul BURSA #Cultură /

Adrian Majuru, Ioan Cristescu, Georgică Severin, Vladimir Epstein

Adrian Majuru, Ioan Cristescu, Georgică Severin, Vladimir Epstein

Ediţia cu numărul 25 a Târgului Internaţional Gaudeamus, organizat de Radio România, va avea loc în perioada 14 - 18 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo. Această ediţie va sta sub semnul mai multor aniversări: Centenarul Marii Uniri, 90 de ani de Radio România şi un sfert de veac de Gaudeamus - Carte de Învăţătură. 

Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre acest eveniment cultural: "Gaudeamus este un eveniment foarte important, care îşi continuă cu succes tradiţia începută în 1994. Ediţia din acest an este dedicată Centenarului, dar pentru noi, ca organizatori este şi sub semnul celor 90 de ani împliniţi de Societatea Română de Radiodifuziune. Anul acesta în centrul târgului va fi un stand al Muzeului Literaturii Române, cel cu care ţara noastră a fost la târgurile de la Leipzig şi Frankfurth. Gaudeamus este cel mai mare târg de carte din lume organizat de o entitate media. Preşedintele de onoare al acestei ediţii este preşedintele Academiei Române, marele istoric Ioan Aurel Pop."

Tema centrală a acestei ediţii - Centenar România - va fi ilustrată prin intermediul unui stand, amenajat şi gestionat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Primăria Municipiului Bucureşti, prin Muzeul Naţional al Literaturii Române şi Radio România. Cifrele târgului sunt foarte bune şi arată interesul publicului pentru carte, până acum 1.912.000 de vizitatori au trecut pragul târgului, au avut loc 10.200 de evenimente editoriale şi profesionale, au fost prezenţi 6.500 de expozanţi. Târgul se desfăşoară în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spaţiu expoziţional de 14.000 metri pătraţi, oferta a peste 300 de edituri româneşti şi străine, tipografii, ins­tituţii de învăţământ, centre şi institute culturale, instituţii mass-media, agenţii de difuzare de carte, firme multimedia, agenţii literare, organizaţii non-guvernamentale cu profil cultural şi educaţional, asociaţii profesionale, librării, biblioteci.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Cotnari
Erfi
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocat