Târgul imobiliar naţional este anulat

M.D.
Miscellanea #Construcţii /

Târgul imobiliar naţional este anulat

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, tIMOn- târgul imobiliar naţional este nevoit să îşi închidă porţile din cauze independente de voinţa şi capacitatea organizatorilor.

Organizatorii târgului au declarat că:" programat a se desfăşura între 19-22 aprilie în Piaţa George Enescu, evenimentul tIMOn, anunţat şi promovat încă din februarie nu se mai poate desfăşura din lipsa timpului de organizare necesar amplorii unui astfel de eveniment, aspect determinat de neprimirea într-un termen rezonabil a protocolului necesar organizării evenimentului din partea Primăriei Capitalei".

Conform informaţiilor oferite: "organizatorii consideră că, incepând din septembrie 2016, PMB a dus o campanie sistematică de decredibilizare a mărcii tIMOn, punctul culminant fiind acest moment în care ediţia tIMOn de primăvară 2018 nu mai poate fi organizată".

Organizatorii evenimentului au mai punctat că: "deşi timpul necesar organizării unui eveniment de o asemenea amploare este de câteva săptămâni, am fost puşi în situaţia de a aştepta până în ultima zi, 16 aprilie 2018, emiterea de către Primăria Municipiului Bucureşti a "Protocolului privind organizarea şi desfăşurarea adunării publice", protocol absolut necesar în vederea organizării evenimentului. Am fost puşi, astfel, în faţa imposibilităţii de a putea începe amenajarea expoziţiei (delimitarea prin gard a zonei de expoziţie, amplasarea şi montajul pavilionului expoziţional), dar mai ales am fost puşi în imposibilitatea de a asigura siguranţa şi ordinea publică a evenimentului, în condiţiile în care lipsa Protocolului respectiv conduce la imposibilitatea contractării unei companii specializate de pază (aceasta având nevoie de un plan de pază avizat de către Jandarmerie şi Poliţie, în baza acestui protocol dintre PMB şi organizator)".

Vlad Vlăsceanu - director tIMOn - Târgul Imobiliar Naţional a declarat că: "Timp de 10 ani, tIMOn s-a identificat cu Piaţa Constituţiei fiind cel mai mare târg imobiliar organizat în România. După o pribegie de un an la Arena Naţională ne-am întors în centrul capitalei pentru a livra acelaşi eveniment de calitate, apreciat atât de vizitatori, cât şi de expozanţii noştri. În 2018, suntem nevoiţi să renunţăm, independent de voinţa noastră, deşi am aşteptat până în ultimul moment să primim un document necesar organizării evenimentului, în condiţiile cu care ne-am obişnuit partenerii şi vizitatorii. Am fost conştienţi că nu putem păstra calitatea evenimentului şi condiţiile oferite în anii precedenţi în lipsa emiterii protocolului din timp, dar lipsa acestuia, fie şi în ultima zi, ne pune clar în imposibilitatea de a mai organiza această ediţie în condiţiile, formatul şi costurile proiectate. Avem de suferit atât noi ca organizatori şi brandul pe care l-am creat, cât şi Partenerii noştri dar, mai ales, miile de vizitatori tIMOn care, într-un an de incertitudini imobiliare, îşi doreau o informare cât mai corectă în vederea achiziţiei imobiliare!" În calitate de Organizatori ai tIMOn, ne dorim ca în materie de evenimente, Bucureştiul să fie al tuturor bucureştenilor şi al tuturor organizatorilor de evenimente, iar dacă aproape 2 luni nu au fost suficiente pentru reprezentanţii PMB în semnarea unui "Protocol privind organizarea şi desfăşurarea adunării publice", ne întrebăm retoric: de câte zile este nevoie pentru semnarea unui act ce ar aduce PMB un venit de 137.000 lei?"

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro