Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

Tarife noi aprobate pentru Transelectrica

V.B.
Companii #Energie /

Transelectrica (simbol: TEL) informează publicul investitor că a fost emis Ordinul Preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) nr. 51/26.06.2014, privind aprobarea tarifului mediu pentru serviciul de transport, a tarifului pentru serviciul de sistem şi a tarifelor zonale aferente serviciului de transport, practicate de TEL, conform unui comunicat remis azi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Astfel, de mâine, 1 iulie, tariful mediu pentru serviciul de transport al energiei electrice va fi de 22,50 lei/MWh, iar cel pentru serviciul de sistem se va situa la nivelul de 13,96 lei/MWh. Din această valoare, 12,54 lei/MWh vor fi pentru servicii tehnologice de sistem, iar restul de 1,42 lei/MWh va constitui tariful pentru servicii funcţionale de sistem. Ordinul va intra în vigoare mâine şi a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 474/27.06.2014.

Ordinul prevede şi abrogarea anexei nr. 1 la Ordinul Preşedintelui ANRE nr. 96/2013 privind aprobarea tarifului mediu pentru serviciul de transport, a tarifului mediu pentru serviciul de sistem, a tarifelor zonale aferente serviciului de transport şi a tarifelor pentru energia electrică reactivă, practicate de operatorii economici din cadrul sectorului energiei electrice.

Vineri, acţiunile TEL au încheiat şedinţa de tranzacţionare pe BVB în creştere cu 0,45%, până la 22,1 lei/unitate. La acest nivel, capitalizarea societăţii este de 1.619.999.438,2 lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS