Telecomunicaţii

Oferte controversate pentru Telekom România

Oferte controversate pentru Telekom România

Companii / 18 iulie

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Marius Bostan: "O vânzare a operaţiunilor Telekom România către Rusia sau către grupări legate de Rusia ar afecta în mod direct România" 

Vânzarea Telekom Româ-nia a atras atât interesul RCS&RDS, Orange, dar şi al companiei ruse ER-Telecom, aflată în top 10 al celor mai mari jucători din industria de telecomunicaţii din Rusia, şi Spas Rusev, unul dintre cei mai bogaţi, dar şi controversaţi afacerişti bulgari, având strânse legături cu finanţatori ruşi.

"Telekom România ţinteşte o cotă de piaţă de 25% în următorii trei ani"

ANDREAS ELSNER, DIRECTOR EXECUTIV COMERCIAL:"Telekom România ţinteşte o cotă de piaţă de 25% în următorii trei ani"

MIHAI GONGOROIZiarul BURSA #Companii / 04 iulie

Grupul Telekom România, format din foştii operatori de telecomunicaţii Cosmote şi Romtelecom, ţinteşte majorarea cotei de piaţă în sectorul comunicaţiilor mobile la 25% în următorii trei ani, a precizat ieri Andreas Elsner, director executiv comercial pe sectorul rezidenţial în cadrul grupulul Telekom, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nicolae Oacă: "Abrogarea prevederilor OUG114/2018 era necesară, dar din păcate timpul pierdut nu se poate recupera, iar efectul bulversărilor este greu de înlăturat. S-au pierdut şase luni, timp în care se puteau rezolva probleme care afectează dezvoltarea şi adopţia tehnologiei 5G în România".

NICOLAE OACĂ:"Vânzarea «pe bucăţi» a Telekom ar putea conduce la concentrarea pieţei"

A consemnat MIHAI GONGOROIZiarul BURSA #Companii / 21 iunie

(Interviu cu Nicolae Oacă, doctor-analist în telecomunicaţii) 

"Intervenţia ANPC în cazul Vodafone este incorectă, brutală, specifică unor economii centralizate" " Vânzarea «pe bucăţi» a Telekom va afecta puternic românii prin creşterea puternică a preţurilor, cu efecte ireversibile" "România nu pare pregătită pentru tehnologia 5G"

Reporter: Cum vedeţi, în primul rând, piaţa telecomunicaţiilor din prezent? Credeţi că mai este bine să avem licitaţie 5G în acest an?

Ediţia din 19.07.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Alexandru Petrescu a arătat: "Dorim să identificăm un punct de echitate între cei care achiziţionează frecvenţele şi ce trebuie să primească statul pentru această resursă naturală limitată. Ceea ce pot să vă asigur este că relaţia dintre piaţă şi administraţie rămâne una transparentă. Absolut orice document, poziţie ce ţine de configuraţia licitaţiei va fi în consultare publică".

5G, încurcată în iţele birocraţiei

GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Companii / 04 aprilie

România poate fi în prima treime a ţărilor care lansează 5G, dar trebuie să fim oarecum atenţi să nu dăm cu capul de toate pragurile, să vedem cu ce s-a greşit în alte ţări şi să simplificăm procedurile, a declarat, ieri, ministrul Comunicaţiilor...

Numărul de conexiuni 4G, în creştere

ANCOM:Numărul de conexiuni 4G, în creştere

Mihaela DanMiscellanea / 15 mai 2018

Numărul de conexiuni 4G înregistrate în România în 2017 ajunsese la 7,7 milioane, în creştere cu 34% faţă de anul anterior, în timp ce, la nivel general, existau 20,3 milioane de conexiuni la Internet mobil, în scădere cu 1% în perioada de...

mai multe ştiri >>
Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo