Telecomunicaţii

Telekom Romania raportează scăderea veniturilor consolidate cu 4,4%

PENTRU PRIMELE TREI LUNI DIN 2019,Telekom Romania raportează scăderea veniturilor consolidate cu 4,4%

Ziarul BURSA #Companii / 10 mai

Nicolas Mahler, Director Executiv Financiar, Telekom Romania: "Vom continua să lucrăm la optimizarea costurilor pentru a ne susţine investiţiile viitoare" 

Veniturile consolidate ale grupului Telekom Romania în primul trimestru al anului curent (încheiat la 31 martie 2019) au fost de 216,6 milioane de euro, în scădere cu 4,4% faţă de perioa-da similară a anului trecut, arată datele publicate, ieri, de OTE Group.

"Plafon" pentru convorbirile către ţările din SEE

Ziarul BURSA #Macroeconomie / 16 aprilie

Tarifele pentru apeluri fixe şi mobile efectuate către orice ţară din interiorul Spaţiului Economic European (statele Uniunii Europene, plus Norvegia, Islanda şi Liechtenstein) nu vor depăşi 0,19 euro (fără TVA) pe minut, respectiv 0,06 euro pentru un SMS, începând cu data de 15 mai 2019, a anunţat Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Cybersecurity Romania 2019
Ediţia din 21.05.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Alexandru Petrescu a arătat: "Dorim să identificăm un punct de echitate între cei care achiziţionează frecvenţele şi ce trebuie să primească statul pentru această resursă naturală limitată. Ceea ce pot să vă asigur este că relaţia dintre piaţă şi administraţie rămâne una transparentă. Absolut orice document, poziţie ce ţine de configuraţia licitaţiei va fi în consultare publică".

5G, încurcată în iţele birocraţiei

GEORGE MARINESCUZiarul BURSA #Companii / 04 aprilie

România poate fi în prima treime a ţărilor care lansează 5G, dar trebuie să fim oarecum atenţi să nu dăm cu capul de toate pragurile, să vedem cu ce s-a greşit în alte ţări şi să simplificăm procedurile, a declarat, ieri, ministrul Comunicaţiilor...

Numărul de conexiuni 4G, în creştere

ANCOM:Numărul de conexiuni 4G, în creştere

Mihaela DanMiscellanea / 15 mai 2018

Numărul de conexiuni 4G înregistrate în România în 2017 ajunsese la 7,7 milioane, în creştere cu 34% faţă de anul anterior, în timp ce, la nivel general, existau 20,3 milioane de conexiuni la Internet mobil, în scădere cu 1% în perioada de...

mai multe ştiri >>
Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo