Termocentrala Turceni - 40 de ani de activitate

V.D.
Comunicate de presă /

Termocentrala Turceni - 40 de ani de activitate

Deschiderea lucrărilor la Termocentrală Turceni a început în mai 1973. În cei 40 de ani de funcţionare termocentrala a produs aproximativ 180 TWh, iar cea mai mare cantitate de energie produsă în cei 40 de ani a fost înregistrată în anul 2011, aproximativ 8 TWh.

De asemenea, numărul angajaţilor a crescut de la 780 de salariaţi în anul 1977 la 4800 de angajaţi în anul 1990, perioadă de apogeu, în prezent numărul angajaţilor ajungând la cca. 1300 de salariaţi.

Pe de altă parte, termocentrala Turceni beneficiază de tehnologii de vârf în producerea energiei electrice şi îndeplineşte condiţiile impuse de legislaţia europeană pentru protecţia mediului.

Cea mai mare garanţie pentru viitorul Termocentralei de la Turceni este însuşi colectivul, deoarece capacitatea de a rezista provocărilor timpului este expresia devotamentului manifestat faţă de sectorul energetic. Sperăm că satisfacţiile pe care le-au avut au fost cel puţin egale cu efortul depus şi consumul de energie umană din care a izvorât, de-a lungul anilor, energia electrică de la Turceni.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS