Tesla suspendă temporar producţia automobilului Model 3

M.D.
Companii /

Tesla suspendă temporar producţia automobilului Model 3

Tesla suspendă temporar producţia automobilului de serie Model 3, cel puţin a doua oară în ultimele două luni, după ce Elon Musk a recunoscut greşelile care afectează procesul de fabricaţie a celui mai important vehicul al companiei, transmite Bloomberg, informează News.ro.

Compania a informat angajaţii că pauza va dura 4-5 zile, a relatat, luni, Buzzfeed. Un purtător de cuvânt al Tesla a făcut referire la o declaraţie oferită luna trecută, când Bloomberg News a informat că producţia Model 3 a fost oprită în perioada 20-24 februarie. Producătorul auto a anunţat atunci că a planificat perioade de pauză la fabrica de vehicule şi la cea de baterii, pentru a îmbunătăţi automatizarea şi a elimina blocajele.

Oprirea activităţii este un nou pas înapoi pentru producţia primului automobil de serie al Tesla. În afară de încercarea de a oferi clienţilor vehicule electrice de serie, directorul general al Tesla, Elon Musk, a încercat să obţină un avantaj concurenţial în raport cu producătorii de automobile consacraţi prin instalarea unui număr mai mare de roboţi, astfel încât să accelereze procesul de fabricaţie.

"Producătorii auto tradiţionali ajustează blocajele din mers. Acastă măsură este cu totul neobişnuită", a declarat Dave Sullivan, analist la AutoPacfic.

Angajaţii Tesla vor intra în concediu sau vor avea zile fără plată, iar o mică parte dintre ei vor putea lucra la fabrica din Fremont, California, potrivit Buzzfeed.

Închiderea fabricii survine la o săptămână după ce Musk a prezentat fabrica de asamblare a Tesla la emisiunea CBS This Morning şi a spus că aceasta va putea menţine producţia de 2.000 de automobile Model 3 pe săptămână.

Musk a afirmat că Tesla va deveni profitabilă şi va avea un flux de numerar pozitiv în trimestrele 3 şi 4 şi că nu va avea nevoie de o nouă rundă de finanţare în acest an, dar analiştii sunt sceptici faţă de aceste predicţii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro