Gala BURSA 2018

TMK-Artrom va produce tratamente termice pentru peste 160.000 tone de ţevi pe an

C.P.
Ziarul BURSA #Companii /

TMK-Artrom va produce tratamente termice pentru peste 160.000 tone de ţevi pe an

TMK-Artrom va produce tratamente termice pentru peste 160.000 tone de ţevi pe an, arată un comunicat al societăţii. Compania din Slatina, producător pe piaţa ţevilor cu aplicaţii industriale din Europa, anunţă, prin acest comunicat, lansarea oficială în producţie a unui complex de tratamente termice pentru ţevi din oţel, menţionând: "Datorită noului echipament, compania va creşte ponderea producţiei Premium în portofoliul de comenzi". Proiectarea şi furnizarea echipamentelor este realizată de Grupul SMS, unul dintre jucătorii mondiali pe piaţa echipamentelor pentru industria metalurgică.

Lansarea oficială a complexului de tratamente termice, care va încheia cea de-a doua etapă a programului de investiţii derulat de companie, va avea loc în data de 16 februarie 2018.

Înfiinţată în 1982 ca întreprindere de stat, uzina de la Slatina şi-a început producţia în 1988, ulterior fiind transformată în societate pe acţiuni cu capital de stat Artrom SA. La 20 noiembrie 1995, a fost listată la Bursa de Valori Bucureşti şi în anul 1999 - transformată în companie cu capital mixt, public-privat, acţionar majoritar devenind compania austriacă STARO GmbH. Pe fondul redresării economiei şi accelerării procesului de privatizare, Artrom a fost preluată, în 2001, de compania germană Sinara Handel GmbH (redenumită ulterior TMK-Europe).

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită