Trafic feroviar blocat în judeţul Caraş-Severin

V.V.
Miscellanea /

Trafic feroviar blocat în judeţul Caraş-Severin

Traficul feroviar este întrerupt, astăzi dimineaţă, între staţiile Valea Cernei - Topleţ, judeţul Caraş-Severin, după ce un vagon al unui tren de marfă privat, care transportă gaz de sondă, alte hidrocarburi şi gaze lichefiate, a deraiat. Călătorii celorlalte garnituri care trec prin zonă sunt transbordaţi cu autobuze.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, marţi dimineaţă, în jurul orei 4.20, în apropierea gării Topleţ (la aproximativ un kilometru de gară dinspre Orşova), a deraiat un vagon al unui tren de marfă încărcat cu gaz de sondă, alte hidrocarburi şi gaze lichefiate, informează News.ro.

Vagonul deraiat nu este răsturnat, doar sărit de pe şine, iar în urma incidentului nu s-au produs fisuri sau spărturi. Pentru asigurarea zonei, acolo s-a deplasat echipajul de pompieri militari din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane.

Circulaţia feroviară este închisa între Topleţ şi Drobeta Turnu Severin. Pasagerii altor trenuri de pe această rută sunt transportaţi cu autobuze până la gările Băile Herculane sau Drobeta Turnu Severin, de unde sunt preluaţi de alte trenuri.

La rândul său, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară este închisă la această oră între staţiile Valea Cernei - Topleţ, după ce un vagon din compunerea unui tren privat de marfă a deraiat de un boghiu la ieşire din staţia Topleţ.

"Pentru menţinerea continuităţii traficului feroviar se asigură transbordare cu mijloace auto pe relaţia Valea Cernei - Băile Herculane. Până la această oră s-a asigurat transbordare auto pentru trenul IR 1695, care circulă în relaţia Bucureşti Nord - Timişoara. Această măsură se va menţine pănă la finalizarea operaţiunilor desfăşurate la faţa locului", arată CFR.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS