Gala BURSA 2018

Twitter suspendă conturi pentru a reduce dezinformările

R.G.
Internaţional /

Twitter suspendă conturi pentru a reduce dezinformările

Twitter a suspendat peste 1 milion de conturi pe zi în ultimele două luni, pentru a reduce dezinformările de pe platforma de socializare, a relatat publicaţia Washington Post, citată de Reuters.

Operatorii reţelelor de socializare, cum sunt Twitter şi Facebook, se află în atenţia paralamentarilor americani şi autorităţilor de reglementare din întreaga lume pentru că au facut prea puţin pentru a preveni răspândirea conţinutului fals.

Companiile au început să ia măsuri ca ştergerea conturilor utilizatorilor, introducerea unor actualizări şi monitorizarea activă a conţinutului, pentru a-i ajuta pe utilizatori să nu devină victime ale conţinutului fals.

Twitter a suspendat peste 70 de milioane de conturi în lunile mai şi iunie, iar acest ritm a continuat şi în iulie, potrivit datelor obţinute de Washington Post.

"Este greu de crezut că 70 de milioane de conturi au fost afectate, când Twitter are doar 336 de milioane de utilizatori activi pe lună", apreciat Michael Pachter, analist la Wedbush.

Numărul acestor utilizatori este estimat să urce cu 3%, la 337,06 de milioane, în trimestrul al doilea, potrivit estimărilor Thomson Reuters.

"Presupun că o mare parte din acest număr mare de conturi erau inactive...ar trebui ca impactul asupra companiei să fie mic. Dacă cele 70 de milioane de conturi ar fi fost active, impactul asupra companiei ar fi fost sângeros", a spus Pachter.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită