Ugur Yesil, CEO Kanal D, premiat la Gala Bursa

P.E.
Media-Advertising /Ugur Yesil, CEO Kanal D, premiat la Gala Bursa

Evenimentul a reunit aseară oameni de afaceri, ambasadori, miniştri, personalităţi din domeniul mass-media. O serie de premii au fost oferite pentru performanţe obţinute în diferite domenii de activitate.

Kanal D reprezintă la momentul actual unul dintre jucătorii cei mai importanţi de pe piaţă media, se află într-o creştere spectaculoasă şi s-a impus că un adevărat trendsetter. Formate fenomen precum "Exatlon", ‚"Bravo, ai stil!", serialele turceşti şi nu în ultimul rând abordarea inovativă a Ştirilor au făcut din Kanal D un model pentru competitorii săi şi au creat alternative interesante şi relevante de consum pentru publicul larg.

Toate acestea sunt rezultatele unei strategii susţinute şi inspirate ce au clasat staţia pe locul doi la nivel Naţional, în Prime Time, în prima jumătate a anului 2018, Kanal D înregistrând o cotă de piaţă de 16,7%, conform datelor de audienţă furnizate de Kantar Media.

De asemenea, în perioada ianuarie - octombrie 2018, staţia a avut o creştere spectaculoasă a cotei de piaţă la nivelul publicului comercial, de 21%, raportat la aceeaşi perioada a anului precedent.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS