Ugur Yesil, CEO Kanal D, premiat la Gala Bursa

P.E.
Media-Advertising /

Ugur Yesil, CEO Kanal D, premiat la Gala Bursa


Evenimentul a reunit aseară oameni de afaceri, ambasadori, miniştri, personalităţi din domeniul mass-media. O serie de premii au fost oferite pentru performanţe obţinute în diferite domenii de activitate.

Kanal D reprezintă la momentul actual unul dintre jucătorii cei mai importanţi de pe piaţă media, se află într-o creştere spectaculoasă şi s-a impus că un adevărat trendsetter. Formate fenomen precum "Exatlon", ‚"Bravo, ai stil!", serialele turceşti şi nu în ultimul rând abordarea inovativă a Ştirilor au făcut din Kanal D un model pentru competitorii săi şi au creat alternative interesante şi relevante de consum pentru publicul larg.

Toate acestea sunt rezultatele unei strategii susţinute şi inspirate ce au clasat staţia pe locul doi la nivel Naţional, în Prime Time, în prima jumătate a anului 2018, Kanal D înregistrând o cotă de piaţă de 16,7%, conform datelor de audienţă furnizate de Kantar Media.

De asemenea, în perioada ianuarie - octombrie 2018, staţia a avut o creştere spectaculoasă a cotei de piaţă la nivelul publicului comercial, de 21%, raportat la aceeaşi perioada a anului precedent.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo