UiPath numeşte un nou director financiar

M.I.
Companii /

Marie Myers

Marie Myers

UiPath, liderul mondial al pieţei de Robotic Process Automation (RPA), anunţă astăzi numirea lui Marie Myers în funcţia de director financiar al companiei. Din poziţia de Chief Financial Officer (CFO), Myers îi va raporta direct lui Daniel Dines, CEO şi Co-fondator UiPath, şi va oferi expertiză financiară pentru a sprijini misiunea globală a companiei de a accelera adoptarea automatizării la nivelul sectoarelor public şi privat şi de către companii, indiferent de mărimea acestora.

Myers se alătură echipei UiPath de la HP, unde a servit drept Global Controller şi Executive Officer. Conducând o echipă de 2.200 de angajaţi, ea a fost responsabilă atât de declaraţiile financiare din toate ţările în care operează HP, cât şi de operaţiunile financiare ale HP la nivel global.

"Este o oportunitate incredibilă să mă alătur UiPath în această fază de creştere şi dezvoltare şi să ajut compania să răspundă cererii accelerate de RPA. Vă pot vorbi din experienţă despre modul în care această tehnologie poate aduce valoare într-o companie şi asta mă anima cu adevărat," a spus Myers. "Aştept cu mare nerăbdare să fac parte din echipa care va inaugura era "Automation First,' oferind organizaţiilor din întreaga lume tehnologia şi sprijinul necesar pentru a le ajuta să-şi transforme operaţiunile."

Directorul financiar anterior al UiPath, Mihai Faur, va deţine funcţiile de Corporate Controller şi Chief Accounting Officer, şi va raporta lui Myers. "Mihai a construit o operaţiune financiară globală incredibilă pentru a facilita creşterea fantastică a UiPath şi sunt încântată să lucrez îndeaproape cu el pentru a duce UiPath la nivelul următor," a comentat Myers.

"Marie ni se alătură într-o etapă foarte importantă de creştere a companiei. Suntem încântaţi că cineva de calibrul şi experienţa ei va conduce operaţiunile financiare pe măsură ce ne pregătim pentru următoarea etapă," a declarat Dines. "Experienţa ei în a conduce operaţiuni financiare globale şi în implementarea tehnologiilor de automatizare o recomandă drept CFO-ul ideal pentru UiPath şi suntem entuziasmaţi să vedem ce va reuşi să facă în calitate de membru al echipei noastre."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS