UN PIC DE GHEMATRIE PSD-ISTĂViorica Dăncilă, 13

MAKE
Ziarul BURSA #Politică /

Primarul General, Gabriela Firea, a vizitat împreună cu premierul Japoniei, Shinzo Abe, Grădina Japoneză din parcul Regele Mihai (Herăstrău). Comunicatul Primăriei susţine că premierul japonez a dorit să viziteze grădina, în condiţiile în care experţii Ambasadei Japoniei la Bucureşti au acordat asistenţă tehnică de specialitate în reamenajarea acestei locaţii.
Interesant este că premierul japonez a vizitat Grădina japoneză exact în etapa programată să se întâlnească cu Mihai Tudose, care, între timp, demisionase de la Palatul Victoria, astfel că România nu i-a mai putut alinia vizitatorului un omolog.
În fotografia din stânga, Grădina Japoneză de la Bucureşti, în luna ianuarie, este destul de tristă şi îngheţată (faţă de o grădină japoneză din altă ţară - foto dreapta), dar ceea ce nu se vede este că-i închisă cu lacăt şi a fost deschisă special pentru înaltul oaspete.
În gândirea tradiţională din Ţara Soarelui Răsare, grădina este sufletul grădinarului, în timp ce în folclorul românesc, ea este implicată în exclamaţia "Mare ţi-e Grădina Ta, Doamne!" - vizita premierului nipon a prilejuit implicit acest schimb de înţelepciune.

Primarul General, Gabriela Firea, a vizitat împreună cu premierul Japoniei, Shinzo Abe, Grădina Japoneză din parcul Regele Mihai (Herăstrău). Comunicatul Primăriei susţine că premierul japonez a dorit să viziteze grădina, în condiţiile în care experţii Ambasadei Japoniei la Bucureşti au acordat asistenţă tehnică de specialitate în reamenajarea acestei locaţii. Interesant este că premierul japonez a vizitat Grădina japoneză exact în etapa programată să se întâlnească cu Mihai Tudose, care, între timp, demisionase de la Palatul Victoria, astfel că România nu i-a mai putut alinia vizitatorului un omolog. În fotografia din stânga, Grădina Japoneză de la Bucureşti, în luna ianuarie, este destul de tristă şi îngheţată (faţă de o grădină japoneză din altă ţară - foto dreapta), dar ceea ce nu se vede este că-i închisă cu lacăt şi a fost deschisă special pentru înaltul oaspete. În gândirea tradiţională din Ţara Soarelui Răsare, grădina este sufletul grădinarului, în timp ce în folclorul românesc, ea este implicată în exclamaţia "Mare ţi-e Grădina Ta, Doamne!" - vizita premierului nipon a prilejuit implicit acest schimb de înţelepciune.

MAKE

Aş putea prescurta expresia "primul premier" cu cifra "11", expresia "al doilea premier", cu "12" şi ar rezulta că pe Viorica Dăncilă aş putea-o prescurta cu "13", urmând, pare-se, să fie al treilea premier PSD, în decursul ultimului an.

Deci, 13.

Ipocrizia populară ne face pe toţi să-l întrebăm pe Liviu Dragnea, după ce şi-a izgonit doi premieri, cum garantează PSD că nu-l va zbura şi pe al treilea, ca şi când n-ar fi clar că PSD îl va zbura şi pe al treilea, dacă Liviu Dragnea va vrea.

PSD nu mai este fata cuminte - a lăsat ruşinea la o parte şi şi-a dat jos propriul premier, mai întâi până în vine, apoi i s-a rupt elasticul de tot, prin moţiune de cenzură, devenind primul partid din lume care şi le-a zbânţuit aşa, în văzul tuturor.

Operaţiunea a primit numărul de cod "111" (a cumulat expresiile "primul premier" - 11, adică Grindeanu - şi încă un 1, de la "premiera" mondială).

Tudose 12 ("al doilea premier"), ochi mari, redevenţe mici, vrei să le măreşti, ochii se-ngustează, Tudose te dă afară, afară, afară!, iar Dragnea-l dă afară pe Tudose (vorba lui Domenico Modugno: "Adio, al mondo!"), să fie clar cui trebuie plătită şpaga, mă rog, nimănui nu-i place să dea două rânduri de şpăgi, dar, acum, asta e, trebuie date din nou.

Cred că şi asta-i o premieră mondială, să vină premierul Japoniei în vizită la tine şi tu să nu mai fii premier, să vrea să-ţi bată la uşa pe care tocmai ai ieşit, fără să fi lăsat şi tu un bilet cu "Sayōnara!"

Umblă vorba că Grindeanu 11 s-a ales cu un salariu de 17 mii de euro la ANCOM (el a negat, însă, suma, spunând că e vorba de 10.000 de lei), dar soldaţii disciplinaţi o sug, doar demisionează cu abnegaţie; pe Tudose 12 l-a-necat tusea la nota "Do" - Tu"Do"se - dacă nu-nţelegeţi, pagubă-n ciuperci, a fost o glumă.

Viorica Dăncilă 13 pare să fie pregătită pentru întreg solfegiul, este din Teleorman, ca şi Carmen Dan, două doamne, amândouă sunt atât de potrivite, încât Dragnea nu vede cum ar mai putea fi necesară şi o a treia ejectare.

Au contraire, nu ştiu de ce poporul jurnalistic este îngrijorat că ar putea fi mazilită şi Viorica Dăncilă, (cred că este un spasm intelectual venit dintr-un rudiment de gândire amintind de inducţia incompletă, dacă 11 şi 12, atunci şi 13); îngrijorarea afişată sugerează că cetăţenii cred în idealul unei lumi unde puterile în stat se numesc putere legislativă, executivă şi judecătorească şi ele ar fi separate, că aşa scrie la manualul de democraţie (care, fiind democraţie reprezentativă, oricum nu este, este ca Mihai Tudose la întâlnirea cu Shinzo Abe, conform cu poezia japoneză a lui Eminescu "Era pe când nu s-a zărit, Azi o vedem, şi nu e"); îngrijorarea exprimă suspiciunea că ne-am juca pe muchie de cuţit, gata-gata să cădem dintr-un regim democratic în nu ştiu ce căcăraiţă de regim teleormănean.

Păi, nu mai fiţi îngrijoraţi!

Cu 13, cu 14 sau cu 15, Liviu Dragnea conduce partidul, conduce parlamentul, guvernul şi i-o trage şi puterii judecătoreşti, constant şi progresiv, ca un pedofil în uniformă.

Căcăraiţa de regim teleormănean nu e cine ştie ce creaţie, nu urmăreşte decât cum să se îmbine în mod folositor programul de guvernare cu şpaga, dar fără puşcărie.

Sunt răcit ca dracu', mă doare în piept, tuşesc toată noaptea, nu pot să dorm decât în fotoliu, dar dacă Dragnea m-ar opri pe stradă, n-aş sta, de frică să nu mă pupe.

Şase, PSD!

NOTA 

Ghematrie - Procedeu cabalistic de interpretare a textelor canonice, alocând literelor, cuvintelor şi frazelor valori numerice, care, în anumite configuraţii, ar putea sugera semnificaţii ascunse.

Opinia Cititorului ( 52 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Mie mi se pare ca premier e Corina Cretu.

  Zic si eu, dancila e sluga , dar la mai multi stapani. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Cabalistic: dancila e ciolos 2. Nu trebuie sa cautam in istorie progres, de la jefferson la trump e cale lunga, iar hitler a fost DUPA bismarck...etc.noi avem asteptari ascensionale de la viata noastra (sa crestem fizic, spiritual etc) si le transferam spre istorie. Unde exista o singura zeita : intamplarea...

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Sa nu se inteleaga ca ciolos e in galerie cu jefferson sau bismarck, vai ,nu .

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Asa este, premier e Cretu iar Dragnea este sfant, mare si prea-cinstit palmier. Cardasia este pur intamplatoare intrucat zeita "Intamplarea" a facut sa se intalneasca hotul si prostul (omul cu gandirea inceata). Atat a putut emana acest electorat remarcabil al Romaniei. In curand Romania va ajunge Teleormanul din urma si vom trai fericiti pana la adanci batraneti lasandu-le urmasilor ... nimic (pardon, am uitat de datoria externa in crestere). Asta va ramane din Romania - o mare datorie externa

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Datoria publică raportată la PIB a crescut din cauza lui Băsescu, de la 13% la 34%, iar din 2011 este relativ constantă, unde a dus-o Traian Băsescu.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Presedintele a ratat ocazia de a da o sansa democratiei in tara noastra ceea ce l-a indepartat de electoratul de dreapta si de un nou mandat la Cotroceni. Nu are nicio sansa in fata excesiv de ambitioasei Firea. Mergand pe acest fir, concluzia logica este ca avem un presedinte prostanac

   Asta daca nu cumva a sacrificat democratia pentru ca legile justitiei sa treaca si Dragnea sa poata candida la prezidentiale in speranta ca are mai multe sanse impotriva lui Dragnea (ceea ce este adevarat). In acest caz, presedintele nu mai este prostanac dar este un nemernic si tot pierde electoratul de dreapta si implicit al doileaq mandat. 

   In concluzie: 

   1. presedintele tocmai si-a anulat al doilea mandat 

   2. opozitiei ii trebuie un candidat cu sanse reale impotriva Firei. Din pacate pentru ea si pentru noi toti, NU il are. Orban si Johannis sunt fara sanse reale.

   3. in acest moment Ponta este singurul contracandidat care poate concura cu succes impotriva Firei (si mai ales impotriva lui dragnea) intrucat ar putea fi acceptat de electoratul de dreapta si in plus ar aduce numeroase voturi de la electoratul de stanga. Ar trebui ca opozita sa ia in serios varianta unui candidat comun - Ponta - intrucat este singurul din opozitie care are sanse reale impotriva lui Dragnea sau a Firei si este raul mai mic (in comparatie cu ceilalti doi). 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Nu numai din cazua lui Basescu dar si a lui Tariceanu care a angajat numeroase cheltuieli suplimentare pentru buget care nu au putut fi sustinute in perioada de criza ce a urmat destrabalarii bugetare. In opinia mea Traiceanu este principalul vinovat si abia apoi Basescu.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Tariceanu a trimis FMI-ul la plimbare, in timp ce Basescu l-a invitat inapoi.

   Transfarea bugetelor in conturile firmelor de casa a lasat urme adanci, datoria a crescut substantial, iar PIB-ul s-a prabusit. Mai departe au fost taiate salariile pentru ca si mai multi bani sa fie transferati firmelor de casa. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Tariceanu avea bugetul plin si buzunarele doldora de venituri asa incat nu era necesar FMI-ul. Samanta pentru dezastrul care a urmat a fost sadita de Tariceanu si pe el il consider vinovatul principal. Asta nu inseamna ca il disculp pe Basescu (pentru ca are multe vine numite Udrea, Videanu, Anastase, Blaga etc. motiv pentru care nu l-am mai votat). Insa trebuie sa recunosc ca este mai inteligent decat tot PSD-ul la un loc. Din pacate a folosit inteligenta mult prea mult in interes personal si prea putin in interesul natiunii motiv pentru care este pe cale de a deveni istorie (nu cred ca mai intra in Parlament la urmatoarele alegeri). Ieri insa, l-as fi vrut presedinte pe el in locul lui Johannis. Doar pentru o zi. Oricum ar fi, nu Basescu este problema actuala ci gasca de hoti ordinari care cica conduce Romania.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   De acord. Nu sint astia mai buni, dar electoratul a sanctionat oroarea portocalie. Multi au votat Johanis, dar nu si pnl . Pnl a fost si este sanctionat din cauza fuziunii cu pdl. Multi nu uita jaful cu partii de schi pe dealuri, parcuri la sate, trotuare duble sau inlocuite anual, petrceri cu fast pe bani publici pt.sustinerra campaniei EBEI, distrugerea micilor intreprinzatori si a oricaror afaceri care nu cotizau la partid, frica de a iesi in strada pt a msnifesta impotriva masurilor abuzive - ex.reducere salarii si pensii in mod nejustificat. ( toti stateau cuminti ca daca indrazneau ceva, urma controlul institutiilor de forta obediente fata de Basescu). Azi e invers. Institutiile de forta instiga si manipuleaza populatia sa iasa in strada impotriva unor false probleme. Ciolos a luat masuri cu impact major, dupa expirarea mandatului si cetatenii ingroziti de penalii de azi au fost absenti.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Mare atenție că nu știi despre ce vorbești.

   În timpul crizei globale Băsescu sărbătorea cu oi pe dealuri, tot anul 2009. Cheltuielile guvernamentale au crescut în 2009 față de 2008 și în 2010 față de 2009. În anul tăierii salariilor cheltuielile publice au crescut pentru că erau niște hoți la guvernare. 

   Istoria nu poate fi rescrisă, există statistici.

   Oricum ar fi, securiștii lui Băsescu au furat România pe toate părțile. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   De acord cu ceea ce ai scris (mai putin ultima parte referitoare la instigarea populatiei).

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Nu am cunostinta de staticile pe care le mentionezi asa incat nu comentez, insa am dubii in privinta majorarii cheltuielilor.

   Nu inteleg insa cum putem rezolva problema hotiilor actuale facand trimitere la nelegiuirile altora. Am inteles, Basescu si gasca lui (securistii cum le spuneti) au furat pe rupte. Bun, acum continua ideea, mergi mai departe si spune-ne cum ne ajuta asta ca sa scapam de hotiilor astora. Altfel, este doar o incercare de a accepta hotiile actualilor conducatori cautand justificarea lor prin trimiterile la hotiilor predecesorilor lor, ceea ce este absurd, lipsit de logica si contraproductiv (chiar autodistructv) - toleram hotiile astora pentru ca si altii au facut la fel in trecut!!!! Asta este rezolvarea problemei si asa ne construim viitorul? Am alte asteptari de la oamenii care citesc aceasta publicatie pentru ca nu este un tabloid de genul Click destinat gloatei. Nu inteleg trimiterile la epoca Basescu. Vrei sa sugerezi cumva ca nu avem o alternativa buna. De acord, nu avem alternativa buna acum, dar avem alternative mai putin nocive.decat guvernarea actuala (dictatura dracnea). Nu ti-a placut dictatura Basescu (nici mie) dar atunci de ce accepti dictatura dragnea? Nu ti-au placut hotiile marca basescu dar atunci de ce le sustii pe cele marca dragnea? Cum ramane cu corectitudinea? Avem principii si combatem TOATA hotia intrucat credem in acele principii, sau combatem doar acea parte a hotiilor care ne convine noua caz in care nu mai avem principii ci doar interese? Iar daca actionam numai din interes, ce drept mai avem sa ii combatem pe altii care procedeaza la fel ca noi?  

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   L-ai uitat pe maretul Basescu. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Vai noua! cu Dancila premier si Firea presedinte, ne-am trezit direct in matriarhat! Adica am cazut din lac in puta. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Bascalia (lipsa de seriozitate) nu rezolva problemele. Badcalie oferim,, bascalie orimim de la viata.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   pnl a fost o scarba mare cand s-a unit cu psd, asta trebuia sa zici! aici a pierdut grosul voturilor.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  viorică vasilică vai de steaua ta măi draga Romalica. In ţara asta nu va fi bine niciodata, niciodata, niciodata. mulţumim don'pablito.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  vorba unia, avem pe nimeni prim-ministru

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Era bine sa fie nimeni. "Nimeni" este mai rau decat un prim-ministru dar mult mai bun decat Vasilica Viorica (Dragnea o sa acordeze "Viorica" o sa aleaga melodia "TelDrum va asfalteaza pe toti daca nu va faceti hoti", Viorica o s-o cante acompaniata de guvern si de parlament iar noi, toti romanii, vom juca cu sarg sarba hotiei si a prostiei. Vai de noi!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Nu-mi place deloc fata ei, dura si vicleana. La fel ca predecesorul. Suntem incapabil sa alegem un om cu prestanta.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  NEA. Drag Nea.

  Sentimentele imperiului britanic degradat in rang de regat au fost adanc zdruncinate de catre un James Mioritic irezistibil. E adevarat ca am fost placut impresionat zarindu-l pe Liviu intr-un video YouTube unde este presentat ca fiind unul DIN cei Mai ch armante politicieni grizonati. Irezistibilitatea sa insa este peste granitele avantajelor fizice masculine. Gandirea sa politica emaneaza Testosteron. Deja Mr.Trump e in dificultate, cinstit fiind ca imagines sa Cladita pe sloganul You are fired este in pericol. President Putin de gandeste la un alt cadru de implementare a imaginii de political virillness, actiunile grizonatului dambovitean products orgasm politic instantaneous. La chioscuri urmarit cu attentive noua aparitie editoriala Playboy BIG IN JAPAN. Maestrul japonez Abé , constient ca nu poate invinge virilitatea unui cioban mioritic a ales a convinge DEXul frumos prin calitatile soft vizitand gradina.Daca un karateka nu instansie, atunci cine poate sa-l detroneze din imaginatia infierbantata a doamnelor pe acest Casanova al politici mondiale. Domnul Roman e insa cel mai trust dintre Tori. Daddyul politic postrevolutionar pe care colegele de la Apaca I'll venerau strigandu-i Vreau un copil cu tine s-au emancipat si acum le invata pe fete sa fie materialiste si sa strige VREAU UN GUVERN CU TINE 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Norocul nostru e ca suntem ultima tara din UE ,ca nivel de trai.Se putea mai rau,dupa ce teleormaneanul mustacios ''a reusit '' sa mentina,nu usor,cu mana de fier,judetul din care provine,pe ultimul loc ,din punct de vedere economic.Poate Vasluiul sa stea mai rau.Ma intreb,daca un om care a condus un judet inca din 1990 ,prin prisma diferitelor functii ,nu a reusit mai nimic ,cum ar fi putut mai mult la nivelul unei tari?Ghinionul este ca multi din judet nu au iesit decat foarte rar in afara lui iar ceilalti,care nu sunt locuitori acolo,nu l-au vizitat niciodata,ca nu aveau de ce,ca acolo nu e nimic....

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Aprobarea de catre Romania a medicamentului care va concura Viagra, cunoscut sub denumirea PSD,. va duce la o scaderii dragstica a cotatiei concernul American. Noul comprimat , cunoscut in prezent doar pe plan local , insa actual puternic mediatizat international prin sloganul,: Potent, Superpotent, Dragnea, a reusit sa isi faca o intrare miraculoasa in acest segment dominate de veritabilul Blue Chips. Prognosticate o evolutia similar cotatiei Aramco, noua revelator in domeniului, PSD, ar putea ajuta si la iesirea din insolventa a emitentului BEATE UHSE. Asadar, cand vedeti trei trandafiri ganditi-va cum PSD v-ar imbunatati viata sentimentala. PSD, PROMITEM SATISFACTIE DEPLINA.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Haha

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Daca ar fi aparut comentariile 5, 6, 7 in oricare ziar, atunci as fi fost invidios pe acel ziar, dar ele au aparut in BURSA si nu mai stiu cum sa ma simt, sa invidiez BURSA?! Absurdul si dadaismul au devenit curente artistice doar in strainatate, in timp ce,de fapt, ele tin de modul nostru natural de reactie, iar Eugene Ionesco nu-i decit un slatinean ratacit pe malurile Senei, in a carei matca Apollinaire a deviat apele Tazlaului Sarat din Moinesti, localitatea din care curge Samuel Rosenstock, zis si Tristan Tzara, mort la Paris, in 1963.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  la guvern cu Teleormanul, cu crosetul pe la clasele 5-8, mai usor cu lectiile de traforaj si mai cu curaj la dresul ciorbitei cu putin bors, cam aici e nivelul Traforicii. Pentru orice altceva exista economia reala care ne tine pe toti. inclusiv pe ei.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Asa este.

  Toata lumea vede, stie vinovati in Madagascar? 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Romania is a shithole!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Asa se intampla cand in partid nu e democratie si e doar o gasca, un simulacru, cand totul se invarte in jurul unui singur om. Cand mai scoate unu capu la suprafata il schimbi. In conditii normale de umiditate si temperatura nu exista sa-ti schimbi 2 premieri intr-un an. Acum si-a dat seama Liviu ca numai o femeie poate fi de incredere (ca bajetii au initiativa si personalitate si sunt periculosi) asa ca ecce homo. Iohannis a trebuit sa puna pe primul loc stabilitatea si inchiderea crizei degeaba zice lumea nu prea avea ce face. Opozitia e faina 3 nule pierdem vremea. Dar in locul lui ii ziceam PSD ca e ultima sansa deja au 2 cartonase galbene. Totusi, e o limita in toate. Marele noroc e ca n-avem probleme de economie de inundatii de belele in afara de haosul fiscal creat de astia ca n-au bani. Si partea proasta e ca mai avem inca 3 ani de tras. Da timpu trece repede...zice lumea. Cum puteam sarbatori centenaru mai bine decat prin haos? Romanian style. Asa, nu uitati de D600 :D si care vor mai urma (toate astea date chiar inainte de revelion cand toti erau pe DN1 prin moluri sau Maldive).

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  ...1 Mister-inca!!! Am citit cam tot ce sa scris despre demisia lui M. Tudose de la istoricul lor CEX...Numai ca luati de val cu totii inclusiv domnii ziaristi se face ca au omis un lucru esential si de baza!! Adica nu stim inca concret de ce a fost asa mare urgenta schimbarea lui M. Tudose chiar cu o zi inaintea vizitei premierului Nipon ( aidoma lui Gica Popescu cu o zi inainte de a fi ales presed. a FRF )...Toata lumea vorbeste ca trebuia amanata sedinta respectiva, inclusiv marele M. Gadea, culmea si cu toate acestea Ea-sedinta nu a fost amanata si repet inca NU stim cauzele Reale pt. care a avut loc respectivul CEX anticipinduse o posbila demisie a lui Tudose !!...Motivul propriu-zis?.......Cum ne-ar fi zis Vadim Tudor:..Ce lovitura de maestru pregatea M. Tudose clicii lui Dragnea incit au hotarit ca acesta sa fie executat in regim de urgenta stiinduse ca acest lucru va da peste cap intilnirea cu premierul Japonez si implicit, poate pierderea a sute de milioane sau miliarde de $ prin nesemnarea unor acorduri comerciale cu companii de top din Japan..A contat prea putin acest lucu pt. EI!!!....Ce le pregatea LOR_clicilor ce il sustin pe Dragnea Tudose domnule Cristoiu-R. Bogdan-Nistorescu-Racovicenau- E. Dogioiu si restul??...Ce ?...Astept si eu ca simplu cetatean un raspuns pertinent de la orcine are aceasta informatie de prima mana si din inside.... Aloooo' ? Domnilor ziaristi cu notorietate??...A-ti adormit bree' complet??

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Frumos scris! Frumos comentat! Felicitari! Seamana cu noi, cu tot ce se intampla pe la noi, prin institutii, prin piata. De fapt dvs tot le aduceti in prim plan, le vedeti, le comentati, noi le citim si atat. Doar atat! In rest pile, relatii, dedesupturi, pe scurt Romania!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Mai baieti, mai usor cu criticile ca o suparati pe d-na Alina Mungiu Pip. care mai nou ne cearta ca nu stim ce e aia democratie si ne sfatuieste s-o lasam mai usor cu anticoruptia pt ca deja s-a depasit nivelul de suportabilitate si ne trezim ca in Italia cu un Berlusconi premier! Saracii corupti oprimati, ce aparator si-au gasit. Cred ca a fermecat-o macho Dragnea si pe asta!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Doua mici rectificari:

  1. Nu era vorba de a treia ejectare, ci de ejaculare.

  2. Nu e potrivit ‘azi o vedem si nu e’, ci ‘azi o vedem si mue’. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Daca ”primul premier” este 11, al doilea premier este 21, iar al treilea premier e 31.

  Ghematria nu trebuie sa piarda logica de dragul naratiunii! 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Prietene, se poate si cum spui tu, dar se poate si cum zic eu: "premier" este 1 si toti sint premieri, deci fiecare grup de doua cifre incepe cu 1 si continua cu 1,2,3.

   Cit despre logica....in logica poloneza, de exemplu, operajtorul logic apare la sfirsitul expresiei propozitionale simbolice, spre deosebire de scrierea pe care o consideram traditionala.

   Sa auzim de bine! 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Initial este folosita cifra pentru positiewe si apoi nominalizarea. Deci 13 si nu 31. Supozitia dvs face ca rapoartele financiare sa Nu constituie lectura preferata. Consultation orice plan de conturi so imi veti dreptate. In case contrar va offer 100 EUR

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   De dragul nimicului, ai pierdut totul.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Bursa trebuie să se ocupe de domeniul în care are expertiza. Make ești înrolat politic și de aceea ești susținut într-un cerc restrâns. Poți fi de dreapta fără a fi doar antipesedist. Ia exemplu de la Pippidi... Altfel veți rămâne în mocirla opoziției ineficiente.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. De ce să-și mai asume ceea ce nu este?

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   "Make ești înrolat politic și de aceea ești susținut într-un cerc restrâns."

   Ce?! 

   Inrolat?! 

   C erc? 

   Ma sustine cineva?  

   Spune-mi cine, poate a uitat sa ma plateasca, fac si eu un ban cinstit! 

   Imi place cit de chibzuit si sigur de tine spui tu "chestii". 

   Tu esti cel care l-a sfatuit pe Patriciu ca Adevarul sa nu mai publice politica? 

   De ce nu-ti aplici principiul tie insuti?!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   “Liviu Dragnea conduce partidul, conduce parlamentul, guvernul si i-o trage si puterii judecatoresti, constant si progresiv, ca un pedofil in uniforma.

   Cacaraita de regim teleormanean nu e cine stie ce creatie, nu urmareste decit cum sa imbine in mod folositor programul de guvernare cu spaga, dar fara puscarie.” 

   Ce-o fi vrind sa insemne “cacaraita”? Make, feri Doamne, doar nu te-ai gindit la ca..reaza, ca_cam asa e :)), regimu’ asta-i plin de… telormaneni, neinstruiti, dar buni cunoscatori de toate cele, niste… ca… 

   In rest, e dupa cum s-a mai spus, adica: “Mare ti-e Gradina Ta, Doamne!”

   Mai psedeilor, aveti grija ce faceti, ca-i bai! 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Bursa (ca si economia, ca si traiul nostru) este influentata de ceea ce se intampla pe scena politica. In orice tara bursa este direct influentata de caderea guvernului si este absolut normal ca si publicatiile cu profil economic sa abordeze subiectul respectiv. Subiectul fiind unul fierbinte aduce cu el si un sporul de rating motiv pentru care nu trebuie ratat. Pozitia adoptata de autor nu are legatura cu inregimentarea politica ci cu inteligenta, pentru ca orice roman inteligent realizeaza ce se intampla cu tara si implicit simte nevoia sa combata derapajul spre dictatura (deabia am scapat cu greu si mari sacrificii de una). Ai inteles cum stau lucrurile? Ca sa pricepi trebuie sa fii inteligent (nu doar sa percepi) iar daca ai priceput ce se intampla (ceea ce nu este cazul tau) bunul simt si patriotismul te obliga sa iei atitudine. impotriva dictaturii unui mare idiot infractor (din simplul motiv ca oamenii inteligenti nu pot accepta sa fie condusi de un prost care pe deasupra mai este si infractor). Asta este situatia: inteligenta te "inroleaza" pe calea ordinii pe cand prostia lasa spiritul in miscare haotica (Browniana). Asta este si motivul pentru care unii oameni accepta sa fie manati precum oile (chiar si de catre un infractor analfabet) - pentru ca nu sunt in stare sa identifice singuri drumul corect. In alta ordine de idei, tu in ce domeniu ai expertiza? In recomandari de domenii ocupationale?

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Wow!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Se cam pierde unitatea propagandei securiste. :)))))))))

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   cine te sustine? eu.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Nu are legatura cu subiectul, e doar un canal de comunicare directa, multumesc Bursa.

  Multumim ce ati facut in liniste pentru AR in 2018 ! 

  Vrem mai mult scoateti talpalai din birourile de 4m patrati de pe vremea lui Bataga. 

  Faceti ca doar AR-ul sa stea in birouri, sa stiti ca nu prea se dau dusi, incepe sa putem negocia serios, se poate si mai bine. 

  17 ani ne-ati privat de asa ceva. 

  Nu scoateti pe banda rulanta AR-isti. 

  Legislatia unde trebuie AR faceti sa fie doar a noasta. Azi un talpalau ne ia locul, e felia noastra!

  Multumesc. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Bai, tu ce crezi, asta-i un perete pe care scrii ce-ti trece tie prin cap? Auzi la el, "multumesc Bursa!", eu in locul lui Make ti-as interzice accesul ever!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Fara comentarii, lasa ma votca!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Asa ii ramane numele-Vasilica Viorica este Pavianul cu Mantie!!!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  M-a apaucat ameteala incercand sa inteleg ce-a vrut sa scrie dl ... ziarist. Cred ca I-ar prinde bine niste lectii suplimentare de limba roamana, logica, puctuatie, etc. Comentariile sunt no comment ! Asa articol, asa comentarii !

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. e greu nepoate, fara sase clase, n'ai cum sa'ntelegi!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS