Gala BURSA 2018

UNSAR: "Noul Cod Fiscal va creşte plafonul de deductibilitate al asigurărilor private de sănătate la 400 euro"

Marius Constantin
Companii /

Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) informează că noul Cod Fiscal ridică plafonul de deductibilitate acordat pentru asigurările private de sănătate de la 250 euro la 400 de euro pe an/persoană, arată un comunicat transmis astăzi redacţiei.

Facilitatea fiscală a fost extinsă şi pentru primele plătite individual, nu doar pentru cele susţinute de către angajator. Astfel, deductibilităţile pentru asigurările private de sănătate pot ajunge la un nivel cumulat (angajat şi angajator) de 800 de euro pe an/persoană.

Pe de altă parte, vor fi stimulate investiţiile în sectorul de sănătate din România, contribuind la dezvoltarea calitativă a serviciilor şi, totodată, la retenţia în sistemul naţional a medicilor români.

Un rol extrem de important în lărgirea facilităţilor fiscale pentru asigurările private de sănătate incluse în noul Cod Fiscal a avut-o şi dialogul cu Ministerul Sănătăţii, care a înţeles beneficiile pe care le pot aduce asigurările private de sănătate pentru sistemul sanitar românesc şi a susţinut măsurile de stimulare fiscală.

UNSAR a fost înfiinţată în 1994 şi reprezintă 26 de companii de profil. Acestea deţin o pondere de peste 95% din piaţa locală de asigurări. Activitatea UNSAR are drept obiectiv apărarea şi reprezentarea intereselor asigurătorilor şi reasigurătorilor din România, participarea la îmbunătăţirea cadrului legislativ în domeniul asigurărilor, promovarea activităţii de asigurări în România şi promovarea dezvoltării cât mai durabile a industriei asigurărilor pe plan intern şi internaţional.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită