UPC lansează în premieră în România pachetul de servicii 2Play - televiziune şi telefonie

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT /

UPC România oferă începând din această săptămână un nou pachet de servicii pentru proprii abonaţi la televiziunea analogică sau digitală. Cu pachetul 2Play, ei beneficiază simultan - pe lângă serviciile de televiziune - de ofertele UPC pentru telefonie fixă precum şi păstrarea vechiului număr de telefon.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.300.000 de clienţi din aproximativ 200 oraşe. De când a intrat pe piaţa românească, în 1992, UPC a investit peste 600 de milioane USD, devenind astfel cel mai mare investitor american din ţară. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Liberty Global este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii video, voce şi acces la internet. La data de 30 septembrie 2008 LGI oferă servicii de înaltă calitate, conectând la lumea informaţiei, a comunicării şi divertismentului aproximativ 16 milioane de clienţi din 17 ţări, în principal în Europa, Japonia, Chile şi Australia . Liberty Global, Inc. deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe şi conţinut media, cum este Chellomedia în Europa.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS