UPS România are un nou country manager şi inaugurează un centru operaţional regional în Timişoara

E.D.
Companii #Servicii Publice /

UPS anunţă desemnarea lui Tim Helsen pentru poziţia de country manager Grecia, Ungaria, România şi inaugurează noul centru operaţional regional relocat din Timişoara, care rămâne un punct cheie de legătură pentru companiile din vestul şi centrul ţării cu pieţele internaţionale.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, în noul centru, situat în cartierul Ghiroda, în apropierea Aeroportului Internaţional Timişoara "Traian Vuia", sunt desfăşurate operaţiuni de sortare, depozitare, expediere şi colectare pentru livrările de tipul UPS Express, precum şi UPS Standard.

"Centrul regional din Timişoara beneficiază de un spaţiu de depozitare de peste 400 de metri pătraţi şi asigură o capacitate operaţională mai mare pentru companiile din vestul şi centrul ţării", a spus Tim Helsen, country manager UPS România. Domnia sa a continuat: "Relocarea acestei facilităţi reconfirmă angajamentul nostru faţă de mediul de afaceri din regiune şi face parte din strategia pe termen lung a UPS de a-şi susţine clienţii în realizarea obiectivelor acestora pentru exporturi într-o economie în continuă creştere".

Facilitatea UPS serveşte ca centru operaţional atât pentru cele mai importante companii multinaţionale din regiune, cât şi pentru IMM-urile care doresc să se conecteze la economiile globale beneficiind de reţeaua extinsă de servicii la standarde înalte a UPS. Soluţiile UPS sunt potrivite în mod special pentru a deservi clienţi din principalele industrii din regiune, precum: automotive (componente auto), industria electronică şi high tech, confecţii - textile şi servicii profesionale.

Această investiţie a fost realizată după îmbunătăţirea timpilor de tranzit pentru transporturile către două centre importante de business şi industriale din vestul şi centrul ţării, Oradea, respectiv Sibiu.

Tim Helsen, în vârstă de 35 de ani şi originar din Belgia, are în subordine aproximativ 400 de angajaţi şi este responsabil în cadrul UPS de operaţiuni, dezvoltare de business, strategie şi suport pentru cele trei regiuni. Tim Helsen o înlocuieşte astfel pe Iulia Nartea, care ocupă în prezent funcţia de country manager UPS Italia, cu sediul la Milano.

"Cu vaste competenţe şi experienţă, Tim Helsen are toate premisele să conducă cu succes businessul UPS pe aceste pieţe. Sunt încrezătoare că împreună cu echipa sa, Tim va oferi servicii şi soluţii de calitate pe care clienţii mici şi mari le aşteaptă de la UPS," declară Cindy Miller, preşedinte UPS Europa.

Helsen şi-a început cariera la UPS în 2001 ca specialist în finanţe în cadrul UPS Belgia, cu sediul în apropiere de Bruxelles. În anii următori, a ocupat mai multe poziţii având responsabilităţi tot mai importante în cadrul UPS la nivel regional şi internaţional. Cea mai recentă poziţie deţinută anterior a fost cea de controller pentru Europa de Est.

Tim Helsen este licenţiat în taxe şi contabilitate în cadrul Katholieke Hogeschool College in Leuven din Belgia.

"Cu sprijinul unei echipe locale puternice, vom participa la creşterea businessului şi vom continua să ne construim reputaţia de furnizor de soluţii logistice excelente- Vom sprijini clienţii din România, Grecia şi Ungaria să beneficieze la maximum de avantajele comerţului global, să se conecteze la pieţele internaţionale şi să îşi crească avantajele competitive", spune Tim Helson.

UPS este prezent pe piaţa din România din 1990 şi operează în mod direct începând cu anul 2008. În prezent, UPS România are două centre operaţionale în ţară, în Otopeni şi în Timişoara, precum şi un punct pentru logistică pe bază de contract în Otopeni. Centrele operaţionale UPS România se conectează la reţeaua globală UPS prin intermediul a două zboruri zilnice dedicate între aeroporturile Otopeni, respectiv Timişoara, şi centrul aerian european al UPS din Köln/Bonn, Germania. UPS România are 135 de angajaţi şi o flotă de transport rutier compusă din 70 de vehicule deţinute de UPS şi de subcontractori.

UPS (NYSE: UPS) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluţii, pentru transportul de colete mici şi mărfuri cargo; facilitarea comerţului exterior şi folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS