USR şi Mişcarea România Împreună cer alegeri anticipate

V.D.
Politică /

USR şi Mişcarea România Împreună cer alegeri anticipate

Uniunea Salvaţi România şi Mişcarea România Împreună (RO+) fac un apel către politicienii responsabili să înţeleagă gravitatea semnalului transmis de la Bruxelles şi să acţioneze în interesul României şi al românilor trimiţând de urgenţă Guvernul Dăncilă la coşul de gunoi al istoriei. De asemenea, fac un apel la acţiune, în ultimul ceas, pentru a declanşa alegeri anticipate, aceasta fiind forma democratică prin care se redă cetăţenilor posibilitatea să-şi aleagă singuri viitorul ţării: "gaşca infracţională Dragnea sau România europeană".

"Uniunea Salvaţi România şi Mişcarea România Împreună (RO+) fac un apel către politicienii responsabili să înţeleagă gravitatea semnalului transmis de la Bruxelles şi să acţioneze în interesul României şi al românilor trimiţând de urgenţă Guvernul Dăncilă la coşul de gunoi al istoriei. De asemenea, facem un apel la acţiune, în ultimul ceas, pentru a declanşa alegeri anticipate. Aceasta este forma democratică prin care se redă cetăţenilor posibilitatea să-şi aleagă singuri viitorul ţării: gaşca infracţională Dragnea sau România europeană!", se arată într-un comunicat comun al USR şi Mişcarea România Împreună.

Cele două formaţiuni arată că marţi a fost transmis un ultim semnal de alarmă pe care autorităţile europene îl dau, clar şi răspicat, în ceea ce priveşte abuzurile şi devierile de la statul de drept ale actualei coaliţii PSD-ALDE.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită