Vacanţe la jumătate de preţ de la Christian Tour

I.I.
Miscellanea #Turism /

Vacanţe la jumătate de preţ de la Christian Tour

Christian Tour, organizează un târg de vacanţe în perioada 13-14 aprilie, unde vizitatorii vor găsi oferte speciale şi reduceri de până la 50% la sejururi în Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria şi România şi la circuite în destinaţii europene. Evenimentul se desfăşoară simultan în patru oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.

Raluca Hatmanu, Director de marketing şi comunicare al agenţiei a declarat: "Pentru prima dată, Christian Tour organizează acest eveniment, intitulat < < Zilele Christian Tour > > şi în afara Capitalei. Astfel, târgul de vacanţe se va desfăşura simultan, în acest weekend, în Bucureşti (Bucureşti Mall - Vitan), Iaşi (Palas Mall), Timişoara (Iulius Mall) şi Cluj-Napoca (Vivo Mall). Pe lângă specificul unui târg de vacanţe, în care vizitatorii găsesc oferte speciale, reduceri şi primesc consultanţă pentru alegerea vacanţei, evenimentul este gândit ca un spaţiu dedicat familiilor cu copii. De aceea, pe durata celor două zile vor avea loc ateliere pentru copii, spectacole de magie, dans şi muzică cu şi pentru copii".

În ceea ce priveşte ofertele de vacanţă, reducerile sunt de până la 50% şi vizează toate zborurile charter operate de Christian Tour de pe principalele aeroporturi din ţară către destinaţii precum Creta, Zakynthos, Corfu, Lefkada şi Rhodos. De asemenea, reduceri la vacanţe în Grecia (Thassos, Riviera Olimpului, Evia) găsesc şi cei care aleg pachetele ce includ transport cu autocarul.

"Din oferta agenţiei nu putea să lipsească Antalya, destinaţia preferată de familiile cu copii datorită serviciilor şi facilităţilor create de hotelierii turci pentru această categorie de turişti. Astfel, pe durata târgului de vacanţe, biletele de avion pentru copii către Antalya costă 1 euro, la care se adaugă taxele de aeroport", adaugă reprezentanţii agenţiei de turism.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Este o idee buna organizarea acestui targ de turism cu oferte avantajoase si doresc sa particip in vederea achizitionarii unui pachet turistic in Grecia sau Egipt. Va multumesc

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS