Varujan Vosganian: "Vrem să fim fanionul dreptei, nu codaşul stângii"

P.E.
Politică /

Varujan Vosganian

Varujan Vosganian

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a declarat astăzi că partidul îşi propune să devină "fanionul dreptei" pentru momentul în care România "va intra în normalitate şi guvernarea va fi de dreapta sau de stânga".

Potrivit lui Vosganian, ALDE îşi propune, pentru anii electorali 2019 şi 2020, să se apropie foarte mult de procentajul electoral al PNL.

"Obiectivul nostru, pentru cei doi ani electorali, este acela ca, în ce priveşte ordinul de mărime, să fim comparabili cu PNL. Ordin de mărime însemnând dacă dânşii au sub 20%, noi să avem peste 10; dacă dânşii au peste 25, noi să avem între 15 şi 20, astfel încât să nu părem o expresie mai mică a unui liberalism care este reprezentat de PNL", a declarat Vosganian, conform Agerpres.

Vicepreşedintele ALDE a adăugat că, pentru a deveni "fanionul dreptei", o alianţă electorală cu PSD este puţin probabilă.

"Noi, precum aţi văzut până acum, am evitat o alianţă electorală cu PSD şi la locale, şi la parlamentare. Mai mult decât atât, am sugerat şi cred că acum s-a dovedit că nu suntem la remorca nimănui şi că noi avem în vedere să fim fanionul dreptei, şi nu codaşul stângii. Nu ştiu, în contextul acesta, cum ar fi primită o alianţă electorală cu PSD", a spus Vosganian.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS