Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

VEGIS.RO:Vânzări de 1,2 milioane de euro în 2015

Mina Irina
Companii #Comerţ /

Vegis.ro, un magazin online de produse naturiste din ţara noastră, a vândut anul trecut produse în valoare de peste 1,2 milioane de euro. Faţa de anul precedent 2014, Vegis.ro a înregistrat o creştere cu 43% a vânzărilor, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"Începând din 2015 românii au devenit mai deschişi şi mai receptivi la produsele naturiste. Practic, tendinţele internaţionale în materie de nutriţie, foarte orientate către produsele sănătoase, au fost importate, oamenii au început să conştientizeze importanţa unei alimentaţii adecvate şi aleg să consume tot mai multe produse sănătoase sau ecologice. În plus, creşterea nivelului de trai a avut o influenţă puternică" declară Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare şi Fondator Vegis.ro.

Potrivit firmei, pentru 2016, Vegis.ro estimează o creştere cu 50% a vânzărilor.

"Cei care aleg produse naturiste de pe Vegis.ro rămân clienţi fideli. (...) pentru că, în general, achiziţia de produse sănătoase nu este una ocazională, ci recurentă. Românii devin din ce în ce mai interesaţi de soluţiile naturiste pentru un stil de viaţă sănătos şi o nutriţie sănătoasă, înlocuind treptat produsele convenţionale cu produse noi, din game naturiste, bio sau vegane", a mai afirmat Mihai Bucuroiu.

La nivelul anului 2015, din estimările Vegis.ro, valoarea pieţei online de produse naturiste a fost de 25 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 20% faţă de 2014.

Vegis.ro este un magazin online de produse naturiste din România. Înfiinţat la începutul anului 2012, Vegis.ro comercializează de peste 4 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesaţi de un stil de viaţă sănătos şi o nutriţie bazată pe produse ecologice şi naturale, potrivit sursei citate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS