Gala BURSA 2018

VELUX intră pe piaţa locuinţelor inteligente

A.M.
Comunicate de presă #Construcţii /

VELUX intră pe piaţa locuinţelor inteligente

Grupul VELUX, lider mondial în producţia ferestrelor de mansardă, în parteneriat cu compania Netatmo, lansează primul sistem "plug-and-play" din lume pentru operarea inteligentă, bazată pe senzori, a ferestrelor de mansardă, rulourilor şi roletelor din locuinţele dotate cu ferestre VELUX din întreaga lume, conform comunicatului remis redacţiei.

Este un sistem integrat într-un singur kit, răspunde cererii tot mai mari de produse destinate caselor inteligente şi totodată mai sănătoase. Cu acest nou produs, VELUX întră pe piaţa ascendentă a soluţiilor smart home, cu o inovaţie care depăşeşte simplitatea confortului, creând un climat interior optim şi sănătos în casele din întreaga lume.

Având la bază cea mai nouă tehnologie bazată pe senzori, dezvoltat în colaborare cu compania tehnologică franceză Netatmo specializată în soluţii revoluţionare pentru case inteligente, sistemul VELUX ACTIVE gândeşte şi acţionează în numele utilizatorului. Senzori inteligenţi monitorizează temperatura, umiditatea şi concentraţia de CO2 din interiorul locuinţelor şi activează sistemul pentru a controla automat ferestrele de mansardă.

VELUX ACTIVE cu Netatmo este primul sistem inteligent pentru ferestre de mansardă care se conectează cu Apple HomeKit, permiţând utilizatorilor să gestioneze climatul interior fie de acasă, fie de la distanţă, cu ajutorul tuturor dispozitivelor Apple (iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV sau HomePod). Sistemul poate fi controlat şi cu ajutorul lui Siri, asistenţa vocală inteligentă Apple, sau prin atingerea unui buton din aplicaţia Apple Home, se mai arată în comunicat.

"Suntem extrem de entuziasmaţi să vedem cum vor răspunde consumatorii la inovaţia noastră pentru locuinţe inteligente, care le permite proprietarilor de case din întreaga lume să-şi îmbunătăţească climatul interior într-un mod facil, beneficiind de case mai confortabile şi mai sănătoase", a declarat Peter Bang, CFO, în cadrul Grupului VELUX.

Pe plan mondial, piaţa soluţiilor smart home este în prezent evaluată la aproximativ 31,4 miliarde de dolari şi se estimează că va creşte până la aproximativ 53,45 miliarde de dolari până în 2022. Prin conectarea ferestrelor de mansardă la lumea "inteligentă" şi crearea unei soluţii care să fie compatibilă cu diferite platforme smart home, precum şi prin conectarea cu alte produse şi aplicaţii inteligente, VELUX împreună cu Netatmo au creat o soluţie care va întări relevanţa utilizatorilor în anii viitori.

"Adăugarea de funcţii smart-home şi oportunităţile de integrare ale produselor noastre principale certifică faptul că acum suntem parte din această nevoie din ce în ce mai mare de consum, care, sperăm, să susţină atractivitatea pe termen lung a soluţiilor noastre.

Adăugăm o dimensiune legată de sănătate şi bunăstare universului caselor inteligente şi împingem inovaţia din acest domeniu la nivelul următor", a adăugat Bang.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită