Veniturile "Marriott" slăbesc în America de Nord

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Veniturile "Marriott" slăbesc în America de Nord

"Marriott International" Inc. a semnalat, săptămâna aceasta, slăbirea veniturilor sale pe cameră (revPAR) în trimestrul al doilea din anul curent, în America de Nord, cea mai mare piaţă a lanţului hotelier, anunţă Reuters.

Totuşi, indicatorul revPAR a sporit cu 3,8% la nivel mondial, în perioada de raportare.

Pentru anul întreg, "Marriott" aştea-ptă ca revPAR să urce cu 3%-4% la nivel global.

În trimestrul al doilea din 2018, profitul net al grupului a ajuns la 610 milioane de dolari sau 1,71 dolari/acţiune, de la 489 milioane de dolari ori 1,28 dolari/titlu în acelaşi interval din 2017. Dacă se exclud anumite elemente speciale, "Marriott" a avut un profit de 1,47 dolari/acţiune, în timp ce analiştii anticipau 1,38 dolari.

Pe întregul an, compania preconizea-ză un câştig ajustat de 5,81-5,91 dolari-/acţiune, de la 5,43-5,55 dolari, cât anticipa anterior.

Câştigul total ajustat înainte de dobânzi, taxe, deprecieri şi amortizări (EBITDA) a totalizat 939 milioane dolari în perioada analizată, cu 15% mai mult decât în 2017. La finele lui 2018, compania estimează că va avea un profit EBITDA de 3,45 miliarde de dolari, cu 10%-12% mai mare decât în anul anterior.

Vânzările lanţului hotelier au crescut la 5,35 miliarde de dolari, de la 5,21 miliarde în anul precedent. Analiştii aşteptau mai mult: 5,84 miliarde de dolari.

Datoria totală a companiei a fost de circa 9 miliarde de dolari la finele lunii iunie, comparativ cu 8,24 miliarde de dolari la 31 decembrie 2017.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS