Veniturile SIF Banat-Crişana au scăzut cu 10,7% anul trecut

G.S.
Piaţa de Capital /

Veniturile totale realizate de SIF Banat-Crişana (SIF1) în 2013 au atins 142 milioane lei, cu 10,7% sub cele din 2012, diminuarea fiind determinată de scăderea volumului veniturilor din investiţiile financiare cedate, se arată într-un comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti.

Pe de altă parte, cheltuielile totale au crescut cu 20,9% comparativ cu anul 2012. Majorarea se regăseşte la toate elementele semnificative de cheltuieli, menţionează compania.

Profitul net preliminar al SIF Banat-Crişana la 31 decembrie 2013 este de 80,1 milioane lei, cu 20,3% sub nivelul rezultatului anului 2012, dar cu 33,4% peste nivelul previzionat.

Potrivit sursei citate, activele totale deţinute de SIF1, în valoare de 1,11 miliarde lei la 31 decembrie 2013, au crescut cu 15,8% faţă de sfârşitul anului precendent.

Datoriile totale au urcat cu 3,3% faţă de anul 2012, urmare a majorării volumului obligaţiilor privind impozitul pe profit.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Tinand cont ca nu au dat deloc dividende profitul este foarte mic iar lichiditatile au zburat din contul si controlul sifului in alte conturi controlate de CA.

  In luna ianuarie au avut profit mare si vor avea si in urmatoarele luni pana la AGA ! 

  Apoi profitul se va duce conform "planului de afaceri"catre obligatiuni emise de firme controlate de CA, catre firme din Cipru controlate de CA, catre alte firme controlate de CA . 

  Suveica clasica cantata la fereastra ASF care are dopuri de pluta in urechi !

  Dupa ce si-a fixat salarii uriase ASF va trece cativa ani printr-un proces riguros de audit, reforma si restructurare demn de o institutie nefinantata de la Buget, un fel de stat in STAT care sta degeaba pe banii entitatilor supravegheate ! 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ai foarte multa dreptate in ce spui. Anul asta vindem BRD, mergem pe burta cu faimoasa depasire a 20% din activul net - ca doar a cresut - nu cerem aprobarea actionarilor pentru megainvestitiile noastre si hai cu banii acolo unde le este locul. In 2014 trebuie sa afiseze rezultatele spectaculoase ale planului de restructurare, de personal. de portofoliu, de management, pe care au initiat-o festivist in 2013. Mitomania caracteristica atotprezenta in Romania!

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS