Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

Veniturile Vodafone România au crescut cu 2,2% în ultimul trimestru al anului 2017

D.I
Companii #Telecomunicaţii /

Veniturile Vodafone România au crescut cu 2,2% în ultimul trimestru al anului 2017

Divizia Vodafone România anunţă rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2017, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

Conform comunicatului, veniturile din servicii au crescut, în termeni organici, cu 2,2% în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2017, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 182,3 milioane de euro.

În acelaşi timp, numărul total de clienţi al companiei a crescut cu 5,2% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la 9.944.595. Din numărul total de clienţi, 9.221.666 sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

Venitul mediu per utilizator (ARPU) mobil al Vodafone România a fost de 6 euro în cele trei luni încheiate la 31 decembrie 2017, comparativ cu 6,1 euro, în trimestrul precedent. Veniturile din servicii raportate pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2017 au ajuns la 182,3 milioane de euro, în creştere cu 2,2% faţă de perioada similară a anului precedent, în termeni organici.

La 31 decembrie 2017, abonaţii serviciilor mobile reprezentau 40% din baza totală de clienţi ai serviciilor mobile Vodafone România, iar utilizatorii Cartelei Vodafone, 60%, comparativ cu 41%, respectiv 59%, proporţiile înregistrate în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Potrivit sursei citate, consumul de date mobile a crescut cu 71% în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2017, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, a declarat: "Supremaţia reţelei noastre Supernet 4,5G atât pe serviciile de voce, cât şi de date, reconfirmată de cea mai recentă certificare Best in Test, este recunoscută şi de clienţii tot mai numeroşi care aleg serviciile noastre. Ultimele trei luni ale anului 2017 au adus o creştere puternică a bazei de clienţi, pe fondul creşterii ratei de penetrare a smartphone-urilor, în special pe segmentul clienţilor de servicii 4G, care s-a extins cu 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut".

În comunicat se mai arată că Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de ţări, 49 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 19 ţări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India şi toţi clienţii Vodafone din entităţile create în urma unor fuziuni şi asocieri.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS