Veniturile Vodafone România, creştere de 4,8% în trimestrul 3

F.B.
Companii /

Veniturile Vodafone România, creştere de 4,8% în trimestrul 3

Veniturile totale ale Vodafone România au crescut cu 4,8% în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2018, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.

Conform unui comunicat remis astăzi, Vodafone România a înregistrat, în total, 9.730.487 de clienţi la 30 septembrie 2018, indicator constant raportat la aceeaşi perioadă a anului trecut. Din numărul total de clienţi, peste 8,99 milioane sunt utilizatori ai serviciilor mobile. ARPU mobil al Vodafone România s-a menţinut la 6,1 euro în cele trei luni încheiate la 30 septembrie 2018, mai scrie Agerpres.

Veniturile din servicii aferente trimestrului încheiat la 30 septembrie 2018 au ajuns la 183,6 milioane de euro şi continuă să crească la nivelul de bază. Veniturile organice din servicii au scăzut în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut cu 0,8%, din cauza impactului negativ al tarifelor de interconectare (Mobile Termination Rates), de la 0,96 eurocenţi/minut, la 0,84 eurocenţi/minut pentru apelurile de voce mobilă.

Consumul de date mobile a urcat cu 69% în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2018, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS