GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Veolia Apă Servicii a achiziţionat compania Vital Blue Aqua

T.I.
Companii /

Veolia Apă Servicii a achiziţionat compania Vital Blue Aqua

Veolia Apă Servicii (VAS), membră a grupului Veolia în România, a achiziţionat Vital Blue Aqua, furnizorul local al serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare pentru oraşul Popeşti Leordeni, potrivit unui comunicat al companiei remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Administrând o reţea de distribuţie de aproximativ 120 km (55 km reţea distribuţie apă potabilă, respectiv 65 km reţea canalizare), serviciul de apă şi canalizare în oraşul Popeşti Leordeni este furnizat către 35.000 de consumatori.

"Ritmul accelerat de dezvoltare al localităţii, precum şi posiblitatea Veolia, ca investitor, de a ţine ritmul cu evoluţia nevoilor locale din punct de vedere al infrastructurii de apă şi canalizare, au fost argumentele de bază care au dus la realizarea acestei tranzacţii", a declarat Mădălin Mihailovici, CEO Veolia pentru România, citat în comunicat.

Pentru eficientizarea şi modernizarea companiei se are în vedere implementarea unui sistem inteligent de contorizare, care va permite citirea la distanţă a consumului de apă la utilizatori.

Veolia Apă Servicii oferă, în prezent, servicii pentru Administraţia Prezidenţială, Parlamentul României şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă, dar şi pentru centre comerciale şi instituţii de cercetare.

Compania este operator al serviciului public de alimentare cu apă din oraşul Otopeni, începând cu anul 2007, pentru o perioadă de 25 de ani, dar şi pentru oraşul Chitila, din 2016, pentru o perioadă contractuală de 10 de ani.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS