Frăţia Vinului

Compania Jidvei - investiţii de 1,5 milioane euro

Compania Jidvei - investiţii de 1,5 milioane euro

E.O.Ziarul BURSA #Frăţia Vinului / 19 decembrie 2018

Producătorul de vinuri Jidvei a derulat în acest an un program de investiţii de 1,5 milioane de euro, conform unui comunicat transmis de companie. Acesta arată, printre altele: "Grija pentru mediu şi preocuparea constantă pentru utilizarea eficientă a resurselor s-a materializat anul acesta în derularea unui program cu o valoare de 1.500.000 de euro care au fost investiţi în echipamente pentru condiţionarea apei şi a soluţiilor pentru tratamente directe, precum şi achiziţionarea unor noi echipamente de stropit. Acestea contribuie la creşterea productivităţii şi a sustenabilităţii, permiţând, totodată, o scădere a numărului de tratamente".

"Ţara noastră nu are o facultate de enologie"

GABRIEL LĂCUREANU, ENOLOG LICORNA WINEHOUSE:"Ţara noastră nu are o facultate de enologie"

A consemnat EMILIA OLESCUZiarul BURSA #Frăţia Vinului / 23 iulie 2018

Reporter: Cum a evoluat piaţa vinului, în ultimul an?

Răspuns: Din datele mele, pot spune că, din punctul de vedere al producţiei, anul 2017 a fost mai bogat cu 60%, ca producţie viticolă, faţă de anul 2016. Acest lucru s-a întâmplat din două motive: pe de o parte, a fost un an excelent pentru acest tip de produs, pe de altă parte viile tinere plantate acum patru ani au intrat pe rod. Din punctul de vedere al vânzărilor, pot vorbi doar în particular, iar la societatea noastră, până la jumătatea anului 2018, observ o creştere a vânzărilor cu doar 10% faţă de jumătatea anului 2017.

Reporter: Cum caracterizaţi piaţa enologilor de la noi?

Cel mai bun vin rose din 2018

"CAII DE LA LETEA"Cel mai bun vin rose din 2018

A.M.Frăţia Vinului / 15 mai 2018

După mai bine de două ore de degustări "in blind", cei 21 de juraţi ai "Concursului de vinuri Rose", au desemnat Cel mai bun Vin Rose al acestui an. Acesta este, "Caii de la Letea" aparţinând ViaViticola şi este obţinut din soiuri de Fetească Neagra şi Pinot Noir din podgoria Sarica Niculitel, conform comunicatului de presă.

Cybersecurity Romania 2019
Ediţia din 17.05.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Cotnari, campionul vinurilor romanesti

Cotnari, campionul vinurilor romanesti

C.P.Frăţia Vinului / 18 iulie 2017

Dupa ce luna trecuta Compania Cotnari a castigat marele trofeu pentru Cea Mai Buna Crama Din Balcani la Concursul International de Vinuri de la Sofia, acum la Concursul de la Ljubljana, Tamaioasa Romaneasca de la Cotnari castiga titlul de...

mai multe ştiri >>
Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo