Vinurile de Cotnari au obţinut Marea medalie de aur la concursul din Bulgaria

E.O.
Frăţia Vinului /

Compania Cotnari a obţinut şi anul acesta, pentru a doua oară, Marea medalie de aur, în cadrul concursului internaţional Balkanic International Wine Contest-Sofia, din Bulgaria, a anunţat societatea într-un comunicat.

Conducerea Cotnari subliniază: "Cel mai important premiu, Marele Trofeu pentru vinurile dulci, a revenit anul acesta Grasei de Cotnari din producţia anului 2000. Pe lângă Marele Trofeu, Compania Cotnari a primit şi o medalie de aur pentru Grasa de Cotnari 2008. Feteasca Albă 1998 şi Tămâioasa Românească 2015 au obţinut medalii de argint. Pe podium au urcat şi Frâncuşa, Blancul de Cotnari, Tămâioasă Românească demisec, Grasa de Cotnari, toate din 2015, precum şi Grasa de Cotnari din 1985".

Compania Cotnari participă frecvent la concursurile internaţionale de vin, pentru anul în curs având pe agendă concursurile de profil din Strasbourg, Bruxelles, Sofia, Paris, Lisabona, Quebec, Budapesta, Ljubljana, Berlin, Daejeon.

"Sperăm la rezultate cel puţin la fel de bune că în anii precedenţi, aceste competiţii fiind un indicator al calităţii şi constanţei vinurilor companiei Cotnari", ne-a declarat, recent, Constantin Deleanu, preşedintele Directoratului de la Cotnari.

Domnia sa ne-a spus, în cadrul unui interviu, că aproximativ 10% din producţia de vinuri este comercializată la export, ponderea vânzărilor externe în totalul cifrei de afaceri ridicându-se, de asemenea, la 10%. Exporturile au crescut, în 2015, cu 15% faţă de anul precedent.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS